"Απογοητευμένος με την ανακοίνωση της κυβέρνησης να μην ανανεώσει τις συμβάσεις και να αφήσει εκτός 2.500 έμπειρους εποχικούς πυροσβέστες"
Σε ανάρτησή του ο Παναγιώτης Παναγιώτου, αναφέρει ...
Αισθάνομαι πραγματικά απογοητευμένος με την πρόσφατη ανακοίνωση της κυβέρνησης να μην ανανεώσει τις συμβάσεις μας και να αφήσει 2.500 έμπειρους εποχικούς πυροσβέστες εκτός. Πριν από μόλις 3 χρόνια, με βράβευσαν από την ίδια κυβέρνηση για την πολύτιμη συνεισφορά μου κατά τη διάσωση ανθρώπινων ζωών - μεταναστών σε ναυάγιο στα Κύθηρα και τώρα μας πετάνε στο δρόμο.
Όλοι μας έχουμε δώσει μάχες στα δάση, σε δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες, για να προστατεύσουμε ζωές και περιουσίες. Σήμερα, αντί να επιβραβευτούν οι θυσίες μας, πετιόμαστε στο περιθώριο. Αυτή η αδικία δεν αντικατοπτρίζει μόνο την αδιαφορία για εμάς, αλλά και για την ασφάλεια όλων των πολιτών που προστατεύουμε καθημερινά.
Το ευχαριστώ της Ελλάδας στα παιδιά της !
Σχετικά Άρθρα
- Κοσμάς Αρκαδίας | Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο για τις ανεμογεννήτριες!
- Τιμητική βράβευση των συγγραφέων του βιβλίου "Ηρωικά τραγούδια της Πελοποννήσου" στην Ακαδημία Αθηνών
- Μνημόσυνο για τα δύο έτη από την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Αλέξανδρου (εικόνες)
- "Η ΔΑΚΕ στην ΕΛΜΕ Αρκαδίας επιλέγει το δικαίωμα της σιωπής"!
- «Τα Χριστούγεννα ζωντανεύουν μέσα από τα παραμύθια» | Δράση φιλαναγνωσίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας (vd)






