Πάνω από 300.000 ψήφισαν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με τη συμμετοχή να σπάει το φράγμα της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης.
Στις 20:00, την ώρα που έκλεισε η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ψήφισαν συνολικά 300.735 άτομα, σχεδόν 30.000 περισσότεροι από τις εσωκομματικές εκλογές του 2021.
Tags:
Εκλογές ΠΑΣΟΚ,Σχετικά Άρθρα
- Πολεοδομίες και ... Επιτροπάτα | Γράφει ο Γιώργος Πουλοκέφαλος
- Χριστογιαννόπουλος για τον Γιάννη Κώτσιρα: "Η πορεία σου είναι τιμή για την πόλη της Μεγαλόπολης"
- Η ομάδα Κ15 του Αστέρα AKTOR κατέκτησε το τουρνουά "Atlas Sport Center" - Κέρδισε στον τελικό τον ΠΑΟ!
- Παράταση έως 22 Ιουνίου για τον καθαρισμό και τη δήλωση οικοπέδων
- Δήμος Τρίπολης | Τρεις προσλήψεις στα ΚΔΑΠ - Αιτήσεις μέχρι τις 17 Ιουνίου
5 σχόλια
-
ΜΙΚΡΕ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕΣ ΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.
-
Πρωτιά Ανδρουλάκη στην Αρκαδία!!!
-
Από όλα τα κόμματα πήγανε να ψηφίσουν. Κοιτάτε τις καταγγελίες στη Κάλυμνο. Ο δήμαρχος ψήφισε? Ο μέγας αρχιερέας Κοτσιάνης?
-
Καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ όσοι ψήφισαν. Πήγαν άνθρωποι για συγκεκριμένους λόγους να ψηφίσουν. Ένα αποτέλεσμα που δεν έχει να κάνει με το κόμμα αυτό καθ' αυτό. Πολλοί αλλοδαποί μάλιστα που δεν ξέρουν καν από κόμματα στην Ελλάδα
-
Αν όλοι αυτοί που ψήφισαν ήταν ΠΑΣΟΚ θα ήταν το κόμμα κυβέρνηση. Όλοι οι δεξιοί και οι άσχετοι ψήφισαν και φυσικά ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που θα ψηφίσουν και στο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο μήνα.






