ΠΑΣΟΚ | Πιθανότατα την Παρασκευή το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη – Δούκα
Συνεδρίασαν τα επιτελεία των δύο υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, και συζήτησαν τους όρους και τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στις θεματικές ενότητες, ενώ το φορμάτ θα είναι το ίδιο με αυτό του προηγούμενου ντιμπέιτ των έξι υποψηφίων.
Όπως αναφέρθηκε, διαθέσιμες ημέρες, με δεδομένη την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, είναι η Πέμπτη ή η Παρασκευή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά Δούκα προτιμά την Παρασκευή και θα καταβληθεί προσπάθεια να αλλάξει ο Νίκος Ανδρουλακης την προγραμματισμένη συγκέντρωση που έχει για την συγκεκριμένη μέρα.
in.gr
Tags:
Εκλογές ΠΑΣΟΚ,Σχετικά Άρθρα
- Τέσσερις σύλλογοι της Μεγαλόπολης ένωσαν δυνάμεις στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου! (εικόνες)
- Κοσμάς Αρκαδίας: ο αγώνας στα βουνά συνεχίζεται
- Μητσοτάκης | Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία, νέοι περιορισμοί στο AirBnb και ανακαινίσεις με επιδότηση 90%
- Αγρότες θα κλείσουν την Τετάρτη (17.12.2025) τα διόδια της Νεστάνης!
- Συνάντηση στο Λεβίδι για τις δυνατότητες και προοπτικές θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων






