Ηχηρή δήλωση Σαμαρά από την Καλαμάτα: «Το αίτημα για δικαιοσύνη ακούγεται παντού – Η υποκρισία και τα ψέματα οδηγούν σε πολιτική κατρακύλα» (vd)
Ηχηρά τα μηνύματα του Αντώνη Σαμαρά από την Καλαμάτα, όπου βρίσκεται με αφορμή τον εορτασμό της πολιούχου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, Παναγίας Υπαπαντής. Ο πρώην Πρωθυπουργός στάθηκε στην αναγκαιότητα για δικαιοσύνη και αποφυγή – πάση θυσία- της πολιτικής κατρακύλας στην οποία οδηγούν τα ψέματα και η υποκρισία.
Ολόκληρη η δήλωσή του:
«Σήμερα είναι μια χαρμόσυνη ημέρα σε δύσκολους όμως καιρούς. Η ατμόσφαιρα στην πολιτεία, στην κοινωνία, είναι πολύ βαριά. Οφείλω να πω ότι, το αίτημα για δικαιοσύνη και το αίτημα για να υπάρχει παντού η αλήθεια, ακούγεται παντού.
Η υποκρισία και τα ψέματα οδηγούν σε πολιτική κατρακύλα και πρέπει να την αποφύγουμε πάση θυσία. Και μπορούμε να την αποφύγουμε.
Χρόνια πολλά σε όλους.»
Σχετικά Άρθρα
- Τραυματισμοί στην πλατεία Μπασιάκου | Θα τοποθετηθούν κιγκλιδώματα τις επόμενες ημέρες
- Και επίσημα … γίναμε παράρτημα της Καλαμάτας
- Γιαννακόπουλος για τις εξελίξεις με το 11ο Στρατόπεδο: "Η απόλυτη κατάντια για την Αρκαδία, για τους πολιτικούς που ορίζουν τις τύχες και το μέλλον του τόπου"
- Οι 4 προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (τα αδέρφια Αρβανίτη, η Κότσινα & η Παπαγεωργίου) πιστοποιημένοι διαιτητές της ΕΦΟΑ
- Στον Μητροπολίτη Επιφάνιο ο Διοικητής του 9ου Συντάγματος Πεζικού και ο Διοικητής της 124 ΠΒΕ Τρίπολης - Τι ανακοινώθηκε για το "11ο"
1 σχόλιο
-
Αντωνάκη (χωρίς το "μου") καλά έκανες εσύ που φόρεσες το καπελάκι σου κι έφυγες. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς...σε φύγανε. Να δούμε εκείνος ο ζαβός πότε θα φύγει. Θα φύγει πρωί, μεσημέρι ή μήπως θα φύγει βράδυ και δεν θα τον πάρει χαμπάρι κανένας;





