Τέμπη | Υπερψηφίστηκε η σύσταση προανακριτικής επιτροπής εναντίον του Τριαντόπουλου

Η Ολομέλεια της Βουλής ενέκρινε την πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Τριαντόπουλου, σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Η πρόταση υπερψηφίστηκε με 277 ψήφους υπέρ, 12 κατά και 4 «παρών». Η επιτροπή θα έχει ως αρμοδιότητα να εξετάσει εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, καθώς και το ενδεχόμενο συμμετοχής του κ. Τριαντόπουλου σε αποφάσεις που σχετίζονται με την υπόθεση.
Tags:
Τέμπη,Σχετικά Άρθρα
- Η απάντηση της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών στο Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Αρκαδίας
- Κυβέρνηση | Σχεδιάζει κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία!
- Παπαηλιού: "Συνεχίζεται η γενοκτονία εις βάρος του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα από το κράτος του Ισραήλ"
- Ομάδα γυναικών Αστέρα | Ισοπαλία με ΠΑΟΚ, γκολ η Κανέλλου
- Ισοπαλία στα Χανιά για τον Αστέρα Β' ΑKTOR - Δύο γκολ ο OKOH