Καταγγελία σοκ για τα Τέμπη | Έδωσαν σε πατέρα θύματος τη σορό με μέλος άλλου ατόμου

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε ο Γιάννης Ματζουράνης, δικηγόρος που εκπροσωπεί οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών. Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή του Attica TV «Restart», «πατέρας θύματος στο φέρετρο που παρέλαβε τη σορό του παιδιού του διαπίστωσε ότι υπήρχε και ακόμη ένα ανθρώπινο μέλος, το οποίο προφανώς δεν ανήκε στη σορό».
Όπως διαμήνυσε θα υποβάλλει αίτημα στον ανακριτή προκειμένου να διαπιστωθεί «πού βρίσκονται τελικά αυτά τα οστά;».
«Σύμφωνα με την επιστήμη – και έχω ρωτήσει καθηγητές της ιατροδικαστικής, ειδικούς, όταν υπάρχουν πάνω από τρία οστά, μπορεί να γίνει και τοξικολογική και ιστολογική εξέταση. Εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν γίνει. Και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Με τρία οστά μπορούν να γίνουν τοξικολογικές, ιστολογικές και DNA», είπε.
Στη συνέχεια όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Ματζουράνης: «Να σας πω και κάτι τραγικό; Δεν μου επιτρέπει ο γονιός να το πω το όνομά του, αλλά ξέρετε ότι έδωσαν σε έναν πατέρα ένα φέρετρο με μία πλήρη σορό -δηλαδή αρτιμελή- και παράλληλα του έχουν βάλει μέσα και ένα άλλο μέλος; Του έχουν βάλει και ένα άλλο μέλος μέσα στο φέρετρο. Δεν υπήρχε κανένας έλεγχος, τίποτα».
«Πλήρης σορός, του λείπει χέρι, δεν του λείπει πόδι, δεν του λείπει κεφάλι, δεν του λείπει τίποτα. Και έχει κι άλλο ένα μέλος. Από πού βρέθηκε αυτό; Αυτό δείχνει με ποιον τρόπο έγινε η διερεύνηση αυτού του εγκλήματος και συνεχίζει να τελείται έγκλημα».
ethnos.gr
Tags:
Τέμπη,Σχετικά Άρθρα
- Ολοκληρώθηκε η συντήρηση – ασφαλτόστρωση του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου από την Περιφέρεια
- Fire Summer Camp - Άστρος | Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δράσεις για την ευαισθητοποίηση στην Πυροσβεστική Παιδεία (εικόνες)
- Τρίπολη - Ενημερωτική Εκδήλωση για την Λειτουργία του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρήσεων της Δομής Μεγαλόπολης
- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading | Στην κορυφή η Γορτύνια προπονήτρια Άννα Πανοπούλου
- Άρης Μουγκοπέτρος: "Έβγαλα τα καρφιά από τον αντίχειρα - Είμαι εδώ κι αυτό έχει σημασία"