Απαράδεκτη δήλωση Φλωρίδη από το βήμα της Βουλής: «Τα Τέμπη και οι κλάψες πάνε…»

Σε μια ακόμη απαράδεκτη και προκλητική έξαρση προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της κοινοβουλευτικής συζήτησης για την έγκριση του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής που αφορά τον Χρήστο Τριαντόπουλο.
Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός χωρίς κανένα ίχνος ντροπής δήλωσε: «Όπως καταλάβατε πάνε τα Τέμπη, Τα Τέμπη και οι κλάψες πάνε…».
Η τοποθέτηση αυτή του Φλωρίδη εντάσσεται στο πλαίσιο μιας έντονης αντιπαράθεσης που είχε προηγουμένως με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Πάντως αυτή η φράση δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, αλλά φαίνεται να συνεχίζει το ίδιο μοτίβο απαράδεκτων δηλώσεων του υπουργού όπως η προηγούμενη: «Όποιος μιλάει για μπάζωμα, είναι για τα μπάζα».
Για ακόμη μία φορά, λοιπόν, ο Γιώργος Φλωρίδης συνεχίζει να προκαλεί και να μιλάει με γλώσσα που δεν αρμόζει στο αξίωμα που του έχει δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος φέρει όλη την ευθύνη για τα λεγόμενα των μελών της κυβέρνησης.
Σχετικά Άρθρα
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή (19.9.2025) στο Δήμο Γορτυνίας
- "Χώρα – Δωδεκάμετρο Γορτυνίας" | Κάτοικοι διαμαρτύρονται για επικίνδυνο δρόμο – Δέσμευση Μανδρώνη για νέο έργο το 2026
- Δημοτική Πινακοθήκη στην Τρίπολη | Θα ονομαστεί "Φίλιππος Τσιχριτζής", ποια πρόσωπα θα είναι στα εγκαίνια!
- Δωρεάν μαθημάτων μπριτζ για αρχάριους στην Τρίπολη
- Στον Ορχομενό Λεβιδίου ο νεαρός Βασίλειος Τζόρβας
3 σχόλια
-
Δεν μποιρώ να καταλάβω για ποιό λόγο πρέπει να προβάλλονται αυτά που λέει αυτό το σκουπίδι ή κάποια άλλα...προϊόντα κένωσης σαν κι αυτόν. Πραγματικά μου κάνει τεράστια εντύπωση αυτό το γεγονός. Γι' αυτό έχουν γίνει νοματαίοι κάτι τέτοιοι και μας κουνάνε συνεχώς το δάχτυλο. Επειδή εμείς οι ίδιοι τους δίνουμε το δικαίωμα να το κάνουν
-
Αυτός ο.... μπάρμπας έχει ξεφύγει εντελώς όμως!! Κάτι δεν πάει καλά στα μυαλά του!!
-
Άααααλος γυρολόγος....άααλλο ρεμάλι...άαααλλος κάφρος....ρε που θα παει,θα τα βρείτε τα σπίρτα..