Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προς το παρόν, απορρίπτονται από τη ΝΔ οι επαναληπτικές εκλογές..

Στάση αναμονής τηρεί η ηγεσία της ΝΔ, μετά την πρώτη έκπληξη που δημιούργησαν τα αποτελέσματα των exit polls.

Οι επιτελείς της ΝΔ υποδέχονται τα αποτελέσματα και λένε ότι ο πρόεδρος θα καθορίσει τη στάση του όταν θα υπάρξει εικόνα με βάση την επίσημη καταμέτρηση. Ευελπιστούν δε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από αυτό που έδωσαν τα exit polls.

p>Το ηγετικό επιτελείο που είναι σε διαρκή σύσκεψη, εξετάζει τα διαφορετικά ενδεχόμενα που προκύπτουν από τον συνδυασμό των ποσοστών των κομμάτων και διερευνούν τις δυνατότητες σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας. Είναι κάτι που εξαρτάται όμως και από το ποιές δυνάμεις, με τι ποσοστά και πόσες έδρες θα μπουν στη βουλή.

«Η ΝΔ είναι η υπεύθυνη πολιτική δύναμη που μπορεί να διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στην ΕΕ» λένε οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ και προσθέτουν ότι «πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία να δείξουμε ευθύνη και να διερευνήσουμε αν μπορεί να σχηματιστεί βιώσιμη κυβέρνηση».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Σαμαράς θα αξιοποιήσει τη διερευνητική εντολή που θα πάρει απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Υπάρχουν εισηγήσεις στο επιτελείο του προέδρου του κόμματος ότι θα πρέπει να εξεταστεί και το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών ωστόσο φαίνεται ότι προς το παρόν απορρίπτονται.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...