Κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Η Κυβέρνηση γνώριζε από την πρώτη στιγμή για τη διαχρονική παθογένεια στον ΟΠΕΚΕΠΕ"
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», αναφέρθηκε στο επίμαχο θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ και των παράνομων επιδοτήσεων, τονίζοντας ότι, «η Κυβέρνηση γνώριζε από την πρώτη στιγμή για τη διαχρονική παθογένεια στον ΟΠΕΚΕΠΕ και ήταν δεδομένη η βούληση του Πρωθυπουργού για μηδενική ανοχή».
«Περισσότερες από 5.000 περιπτώσεις ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη, μετά το 2019 για παράνομες επιδοτήσεις και έφτασαν εκεί από δικές μας ενέργειες. Άλλωστε, η ευρωπαϊκή εισαγγελία, έκανε την έρευνα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, σε συνεργασία με τις ελληνικές αρμόδιες Αρχές και την αρωγή της Κυβέρνησης», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
«Η Κυβέρνηση, είχε από την πρώτη στιγμή, τη βούληση να σπάσει το απόστημα στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έχουμε όμως το πολιτικό θάρρος να παραδεχτούμε ότι παρά το γεγονός ότι έγιναν πολλές ενέργειες, αποτύχαμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης.
Σχετικά Άρθρα
- ΕΛΣΤΑΤ - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες
- Χάλκινο βραβείο για το ΕΠΑ.Λ. Μεγαλόπολης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό STEM 2026 (εικόνες)
- 204 ολόκληρα δευτερόλεπτα αφιέρωσε ο Περιφερειάρχης για τη Γορτυνία
- Μεγαλόπολη | 2η Συνάντηση της Σχολής Γονέων και Υποψηφίων Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως
- Γιορτάζει ο Ναός Αγίου Νικολάου στο Μερκοβούνι
1 σχόλιο
-
Ρε μλκς εσείς βαλθήκατε να μας τρελλάνετε εντελώς. Δεν παίζεστε με τίποτα. Κυβέρνηση ψευτών, κλεφτών, κομπιναδόρων, φαταούλων, απατεώνων και δολοφόνων. Βγήκε τώρα ο Νο 1 τσάτσος να μας πει ότι το ήξεραν κιόλας. Στο τέλος θα βγουν κι από πάνω ρε σεις. Έχουν και πολιτικό θάρρος τα lamoya. Κι έχει και το θράσος να μας το πετάει μέσα στα μούτρα μας






