«Οι τιμές στα σχολικά είδη θα παραμείνουν σταθερές» δεσμεύτηκαν οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ

«Ύστερα από συνάντηση που είχα με τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ, ανέλαβαν τη δέσμευση οι τιμές στα σχολικά είδη να παραμείνουν σταθερές σε σχέση με το 2024», είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
Συνάντηση με τον Τάκη Θεοδωρικάκο είχαν οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ, κατά τη διάρκεια της οποίας δεσμεύτηκαν ότι οι τιμές στα σχολικά είδη θα παραμείνουν σταθερές σε σχέση με το 2024.
Με αφορμή τη συνάντησή του, με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας, ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε: «Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες, οι οικογένειες με παιδιά σε σχολική ηλικία έχουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους τις τιμές των σχολικών ειδών. Ύστερα από συνάντηση που είχα με τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ, ανέλαβαν τη δέσμευση οι τιμές στα σχολικά είδη να παραμείνουν σταθερές σε σχέση με το 2024. Είναι αναμφίβολα μια θετική εξέλιξη που ελπίζω να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις.
Συνεχίζουμε την ίδια προσπάθεια με νέες πρωτοβουλίες, ελέγχους στην αγορά και νέα μέτρα που θα ανακοινώσουμε για το σύνολο των βασικών ειδών διατροφής και διαβίωσης το επόμενο διάστημα, με στόχο τη συγκράτηση του κόστους ζωής και την αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των οικογενειών».
Πηγή | https://www.ieidiseis.gr/
Σχετικά Άρθρα
- Τζιούμης σε Κατσίρη - Σμυρνιώτη: "Σας προκαλώ: πάρτε τους φακέλους και πηγαίνετε να δείτε τι έχει γίνει στο κολυμβητήριο. Αν δεν το κάνετε, είστε κοινοί συκοφάντες"
- Κατσίρης: «Λεφτά υπάρχουν υπάρχουν και το δείχνει η Διαύγεια στη ΔΕΥΑΤ»
- Εγκρίθηκε η ενσωμάτωση του ειδικού τέλους στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ – Κατά από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης
- Κάστανα | Πώς «φουσκώνει» η τιμή τους από το χωράφι μέχρι το μανάβικο
- Εκρηκτική κόντρα Τζιούμη με Αγγελάκο | Αναφορές σε ψέματα, κωλοτούμπες και μηνύσεις - "Είσαι η ντροπή του δημοτικού συμβουλίου" είπε ο δήμαρχος