Μητσοτάκης: "Θα γίνει νέα αύξηση του κατώτατου μισθού – 950€ στο τέλος της τετραετίας"

Μήνυμα ότι επίκειται νέα αύξηση του κατώτατου μισθού έστειλε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε τους μισθούς στη χώρα στη συνολικά και αυτό είναι κάτι που η πολιτική μας σε ένα βαθμό το έχει πετύχει. Είχαμε κατώτατο μισθό 650€ και τώρα έχουμε 880€ και επίκειται και νέα αύξηση του κατώτατου μισθού. Δεν θα σας πω πόσο. Αλλά σίγουρα θα πετύχουμε το στόχο του κατώτατου μισθού των 950€ στο τέλος της τετραετίας. Ο μέσος μισθός έχει αυξηθεί και αυτός σημαντικά» είπε και συμπλήρωσε: «Η ανεργία έχει πέσει κατά 500.000 θέσεις».
Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης,Σχετικά Άρθρα
- Μητσοτάκης: «Η ελληνική κυβέρνηση θα αναγνωρίσει το Κράτος της Παλαιστίνης»
- Μειώνεται στο 50% ο ΕΝΦΙΑ σε σχεδόν 250 χωριά της Αρκαδίας από το 2026 - Θα καταργηθεί από το 2027
- Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ | Μειώνονται για όλους οι φορολογικοί συντελεστές, το 2027 καταργείται η Προσωπική Διαφορά για τους συνταξιούχους
- ΔΕΘ | Ζαχαράκη και Βλάσης υποδέχθηκαν τον Μητσοτάκη στο περίπτερο του Υπουργείου Παιδείας (εικόνες)
- Μητσοτάκης: «Θα παρέμβουμε αν δεν πέσουν οι τιμές στην ενέργεια»