Μητσοτάκης: "Θα γίνει νέα αύξηση του κατώτατου μισθού – 950€ στο τέλος της τετραετίας"
Μήνυμα ότι επίκειται νέα αύξηση του κατώτατου μισθού έστειλε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε τους μισθούς στη χώρα στη συνολικά και αυτό είναι κάτι που η πολιτική μας σε ένα βαθμό το έχει πετύχει. Είχαμε κατώτατο μισθό 650€ και τώρα έχουμε 880€ και επίκειται και νέα αύξηση του κατώτατου μισθού. Δεν θα σας πω πόσο. Αλλά σίγουρα θα πετύχουμε το στόχο του κατώτατου μισθού των 950€ στο τέλος της τετραετίας. Ο μέσος μισθός έχει αυξηθεί και αυτός σημαντικά» είπε και συμπλήρωσε: «Η ανεργία έχει πέσει κατά 500.000 θέσεις».
Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης,Σχετικά Άρθρα
- Πρόεδρος Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος: "Μόνο ο Μητσοτάκης μπορεί να δώσει λύση για τη Γορτυνία"
- Σε κατάσταση πανικού η Γορτυνία για τις ζημιές στους δρόμους - Δεν απαντά ο Υπουργός Υποδομών, ετοιμάζεται επιστολή προς τον Μητσοτάκη!
- Επίθεση Τατούλη σε Μητσοτάκη για το νέο γραμματέα της ΝΔ: "Έχουμε προσωπική εμπειρία από αυτές τις «μεθόδους Κυρανάκη» και «ομάδων αλήθειας»!"
- Χάνει τη Νοσηλευτική η Τρίπολη;
- Η αινιγματική αναφορά Μητσοτάκη από τη Σπάρτη για το μέλλον της Σχολής Νοσηλευτικής
1 σχόλιο
-
Σαν να σού λέει "ψήφισε με πάλι μήπως γλύψεις κανένα κόκκαλο κακομοίρη". Βρεγμένη σανίδα πού θέλετε......






