Κασσελάκης | Αποκλείει συνεργασία με τον Κ. Μητσοτάκη, όχι με τη Νέα Δημοκρατία
"Ο κόσμος πρέπει να στείλει ένα μήνυμα: ότι εσείς που βλέπετε την πολιτική παιχνίδι στις πλάτες μας σπίτι σας", είπε ο Στ. Κασσελάκης, ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Κινήματος Δημοκρατίας στη διασταύρωση Τσιμισκή 60 και Αγίας Σοφίας.
Ο ίδιος πρότεινε κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για περιουσίες κάτω των 150.000 ευρώ και τριπλασιασμό για περιουσίες άνω του 1 εκ. ευρώ αλλά και πέναλτι στις τράπεζες αν δεν δανείζουν χρήματα, προκειμένου να κινείται χρήμα στην αγορά.
Για συνεργασία με Νέα Δημοκρατία
Ο Στέφανος Κασσελάκης απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά όχι με τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως και όλοι οι νεοδημοκράτες δεν συμφωνούν με την πολιτική Μητσοτάκη. "Ο Μητσοτάκης και όλοι όσοι έχουν μπει σε ένα πλέγμα διαπλοκής: ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και υποκλοπές/predator δεν μπορούν να είναι εφόσον το κίνημα Δημοκρατίας είναι ο παράγοντας αλλαγής και κυβερνησιμότητας στο Υπουργικό Συμβούλιο μαζί μας. Δεν θα είναι. Δεν υπάρχει το ηθικό περιθώριο να νομιμοποιήσουμε αυτά που έχουν κάνει" είπε.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα εδώ:
Για τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και όσα γράφει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Στέφανος Κασσελάκης επιβεβαίωσε μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη πως ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας του είπε να κλείσει τα κομματικά μέσα όπως η ΑΥΓΗ. Σχετικά με τη διάσπαση στην αριστερά ο ίδιος είπε πως "αυτούς που θάβει ο Τσίπρας, τους διάλεξε ο ίδιος, εγώ τους κληρονόμησα" ενώ σημείωσε πως δεν έχει μιλήσει εδώ και καιρό με τον Σωκράτη Φάμελλο.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα εδώ:
Καυστικό ήταν το σχόλιό του και για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου. "Το μόνο πρόγραμμα το οποίο παρουσίασε είναι ο εαυτός σε τεχνητή νοημοσύνη", είπε χαρακτηριστικά.
O Στέφανος Κασσελάκης είπε πως το Κίνημα Δημοκρατίας συμφωνεί με το ΠΑΣΟΚ φιλοσοφικά ωστόσο τόνισε πως "το θέμα είναι ότι εμείς είμαστε πολύ πιο ανεξάρτητοι". "Εμείς δεν έχουμε την νοοτροπία των μέσων όρων που μπορεί να έχει το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, ναι θέλουμε να είμαστε και λίγο προοδευτικοί, και λίγο κεντρώοι, να έχουμε και τα συνδικάτά μας, συντεχνίες, αλλά να παριστάρουμε και υπέρ της επιχειρηματικότητας, δεν γίνεται ένας υπερ όλων. Πρέπει να αποφασίσεις με ποιους είσαι και ποιους δεν είσαι", τόνισε.
Tags:
Στέφανος Κασσελάκης,Σχετικά Άρθρα
- Στολίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο Λεωνίδιο (vd)
- Νέα διοίκηση στο Σύλλογο "ΛΕΩΝΙΔΙΟ"
- Πανθυρεατικός | Ήττα για τη Β' ομάδα, νίκη για το παιδικό (εικόνες)
- Η νέα διοίκηση στο Σύλλογο Πικερνίου - Τα ονόματα
- Μεγαλόπολη | Διάλεξη του καθηγητή και συγγραφέα Νίκου Κυριαζή με αφορμή το νέο του μυθιστόρημα «Υγρό Πυρ – Μια Ιλιάδα για το Βυζάντιο»






