Κωνσταντινόπουλος: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ... ςκτός αν θέλει ο ίδιος να αναλάβει πρωτοβουλίες»!
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ίσως είναι ο μόνος βουλευτής που παραμένει στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ εκλεγόμενος αδιαλείπτως από το 2009 και παρέμεινε στα «πέτρινα χρόνια», γιατί, όπως λέει, πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ αξίζει να κυβερνήσει. Δηλώνει βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ «πάντα», διαψεύδοντας σενάρια που διακινήθηκαν είτε ότι οδεύει προς τη ΝΔ είτε προς το κόμμα Τσίπρα.
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ο οποίος πρώτος είχε θέσει θέμα εκλογής νέου αρχηγού μετά τις ευρωεκλογές του Ιουνίου του 2024, χτυπά καμπανάκι για την πορεία του ΠΑΣΟΚ που έχει κολλημένη βελόνα στις δημοσκοπήσεις.
«Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα» λέει, και θέτει τον πρόεδρο του κόμματος προ των ευθυνών του. «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη» τονίζει, αλλά προσθέτει με νόημα: «Εκτός αν θέλει ο ίδιος να αναλάβει πρωτοβουλίες» είτε πριν είτε μετά τις εκλογές.
Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Ο Τσίπρας εμφανίστηκε λόγω της αδυναμίας του ΠΑΣΟΚ
«Η εμφάνιση Τσίπρα έχει στοιχεία και της δικής μας αδυναμίας. Αν εμείς ήμασταν στο 22% δεν θα μπορούσε να επιστρέψει ο κ. Τσίπρας - το πολύ πολύ θα έγραφε το βιβλίο του» λέει. Θεωρεί πως το μεγάλο πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ είναι ότι είναι μικρό κόμμα, εξ ου και η συζήτηση που αναπτύσσεται με ποιον θα πάει στις εκλογές. Εκτιμά δε ότι πρέπει να αποφασιστεί «αν πρέπει να κάνουμε κοινό ψηφοδέλτιο ή αν συνεχίζουμε την αυτόνομη πορεία μας».
Τονίζει ότι ένα κόμμα για να είναι κυβερνητικό, εκτός από τη σκληρή κριτική στην κυβέρνηση πρέπει να βρίσκει και τα θετικά που υπάρχουν και να χτίζει πάνω σε αυτά.
Διαφωνεί με την πρόταση Διαμαντοπούλου για επιστροφή πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και ζητά διεύρυνση με κανόνες.
«Ρωτήστε τον Τσίπρα πόσα από εκείνα τα ανεμομαζώματα που έκανε του έμειναν» λέει.
Τέλος, ο κ. Κωνσταντινόπουλος παίρνει ανοικτά θέση για τα μπλόκα των αγροτών. «Εμείς στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κλείνουν δρόμους» τονίζει.
Πηγή: iefimerida.gr
Σχετικά Άρθρα
- Συνάντηση Παπαηλιού με Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος: Η ερήμωση και ο μαρασμός αποτυπώνονται, κυρίως στην ύπαιθρο Αρκαδία και στα χωριά της"
- Εργασίες στο χωριό Στρίγκου | Αντιδήμαρχος Κούρος: "Ο Δήμος παραμένει παρών σε κάθε γωνιά του τόπου μας"
- Καταγγελία για επίθεση σε πεζοπόρο από μοτοσυκλετιστές σε μονοπάτι του Μαινάλου
- Η διεθνής τερματοφύλακας, Angelina Portnova στον Αστέρα Τρίπολης!
- Κακοκαιρία | Έκλεισε η γέφυρα Θωκνίας στη Μεγαλόπολη (vd)
5 σχόλια
-
χαχαχα να τον χαίρεται ο Ανδρουλάκης !!!!!
-
Δεν την εχεις χωνεψει ακομα τη φάπα στις εσωκομματικες? Ξεκίνα πάλι να το παίζεις θυμα...ότι και να κάνεις σε έχουν πάρει χαμπάρι...δεν σε γλιτώνει ούτε ο Τζιουμης ούτε ο Πτωχός...ήρθε η ώρα της αλλαγής...ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ ΣΚΛΗΡΑ.
-
Καλά, τραγουδα τώρα. Έρχεται το Αλέξης, ξέρετε τι σάς περιμένει, δεν υπάρχει σωτηρία, θα σαρώσει όλη την κεντροαριστερά.
-
Ρε Γορτύνιε, εδώ ο κόσμος χάνεται και εσύ το χαβά σου. Άλλαξε λίγο τροπάριο. Εσύ τι κάνεις για να ανέβει το ΠΑΣΟΚ; Τόσα χρόνια μόνο εσωτερική αντιπολίτευση κάνεις όταν δίνεις συνεντεύξεις. Άντε από εκεί...
-
Είσαι έτοιμος για Κυριάκο Μητσοτάκη αγόρι μου το λες ξεκάθαρα. Τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ μαζί σου δεν μπορώ να καταλάβω. Για να πάει το ΠΑΣΟΚ στο 22% πρέπει να φύγεις εσύ μόνο έτσι θα ξεκολλήσει η βελόνα. Στηρίζεις ακόμα Δούκα ή τον πούλησες και αυτόν;;






