Προσέγγιση ΝΔ και Κωνσταντινόπουλου; Κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Δεν έχω καμία τέτοια πληροφόρηση"
Αναφορικά με το θέμα της διαγραφής του Οδυσσέα Κωνσταντινοπούλου, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τόνισε στον Σκάι πως ο πρώην «πράσινος» βουλευτής μίλησε για ένα μείζον εθνικό θέμα σε συνέχεια της κατάστασης στη Μέση Ανατολή, επομένως δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται μικρόψυχα.
Ερωτηθείς εάν τίθεται ζήτημα προσέγγισης του κ. Κωνσταντινόπουλου από τη ΝΔ, ο ίδιος απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως δεν έχει καμία τέτοια πληροφόρηση. «Η ΝΔ αυτήν τη στιγμή έχει μπροστά της έναν χρόνο για να έχει όσο το δυνατόν παραπάνω παραδοτέα ενόψει των εκλογών, οι οποίες κρίνονται όχι στην προεκλογική περίοδο, αλ΄΄α την πρώτη μέρα μετά τις προηγούμενες εκλογές».
Σχετικά Άρθρα
- Εορτασμός της Υπεραγίας Θεοτόκου Γερόντισσας στο Ναό Παναγία Γιάτρισσα Τρίπολης
- 200 χρόνια από την πυρπόληση του Αγίου Ιωάννη Κυνουρίας και της ιστορικής Σχολής Καρτσιώτη
- Κινηματογραφικές προβολές στην Πλατεία Φιλικών
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη (30.7.2026) στον δήμο Τρίπολης
- Περιφερειακή Επιτροπή | Αλλαγή στην προγραμματική για την παράκαμψη Δημητσάνας, προσωρινός μειοδότης για το δρόμο Ίσαρη - Βάστα
3 σχόλια
-
Όπως για Λοβέρδο, Πάγκαλο, Σπυρόπουλο δεν ήξερες;;
γ@μ@σατ@ τις αξίες του κόμματος και του ιδρυτή του!! Μαζέψτε και από το ΚΚΕ, ΣΎΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΊΑ είστε ωραίοι!!!! -
Πολύ σκόνη για το τίποτα. 20 χρόνια είναι πολλά να είσαι βουλευτής κουράζεις. Τα τελευταία χρόνια μηδενικό έργο και μόνο ντολτσε βιτα.
-
ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ






