Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρωτοβουλίες της ΝΔ για την επανένωση της κεντροδεξιάς προανήγγειλε ο Μιχελάκης

Συγκεκριμένες πρωτοβουλίες της ΝΔ για την επανένωση της κεντροδεξιάς, προανήγγειλε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό real. «Αυτό δεν μπορεί να γίνει με επικοινωνιακούς όρους, γιατί προέχει το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον. Θα γίνουν όλες οι κινήσεις που πρέπει. 'Αλλωστε, ο Αντώνης Σαμαράς και προεκλογικά είχε μιλήσει για πανστρατιά χωρίς όμως να είναι θετικό το αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

p>Απέφυγε να σχολιάσει τις γκρίνιες στελεχών της ΝΔ για το αποτέλεσμα της κάλπης, προανήγγειλε, όμως, συζήτηση εντός του κόμματος. «Δεν πετύχαμε καλό αποτέλεσμα στις εκλογές» δήλωσε ο κ. Μιχελάκης και αναγνώρισε ότι ίσως είχε κόστος η συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «το ζητούμενο είναι σε τι είδους χώρα θα ήταν σήμερα πρωθυπουργός» αν δεν είχε συνδράμει στη δημιουργία της κυβέρνησης Παπαδήμου.

«Με ανησυχεί το τι θα γίνει με τη χώρα. Υπάρχουν πιεστικά προβλήματα όπως οι μισθοί, οι συντάξεις και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» σημείωσε ο κ. Μιχελάκης ο οποίος επέμεινε για την ανάγκη συγκρότησης κυβέρνησης, χωρίς να είναι αισιόδοξος. «Τα κόμματα δεν βάζουν νερό στο κρασί τους, η πρώτη προσπάθεια έγινε από τον Αντ. Σαμαρά αλλά δεν κατέληξε. Μπήκαν προϋποθέσεις και όταν κάποιος μένει οχυρωμένος πίσω από μία θέση, τότε δεν υπάρχει αποτέλεσμα» τόνισε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...