Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας: «Δεν θα κατεβάσουμε τα παντελόνια για να έρθει η τρόικα»!

Οδυσσέας: «Δεν θα κατεβάσουμε τα παντελόνια για να έρθει η τρόικα»!
«Γίνεται μια διαπραγμάτευση ... αλλά δεν θα κατεβάσουμε τα παντελόνια για να έρθει η τρόικα στην Αθήνα», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ξεκαθαρίζοντας με έμφαση ότι «η κυβέρνηση δεν γίνεται να πάρει πίσω τις 100 δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα».

Κατέστησε επίσης σαφές ότι δεν ανοίγει το ασφαλιστικό, ενώ προανήγγειλε ότι η ρύθμιση για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια θα κατατεθεί στη Βουλή από το νέο έτος.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι η τρόικα ζητά νέα μέτρα λέγοντας ότι «κάτι τέτοιο θα πάει τη χώρα πίσω» και κάλεσε τους δανειστές να πουν τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ξεκαθάρισε ότι «δεν κάνουμε τους τσάμπα μάγκες» λέγοντας ότι «υπογράψαμε και υλοποιήσαμε το πετρέλαιο θέρμανσης το οποίο και δεν έφερε έσοδα και άφησε το λαό στην παγωνιά».

Είπε πως με τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις η κυβέρνηση θα πιάσει το δημοσιονομικό στόχο σημειώνοντας ότι πολλές φορές η τρόικα έχει πέσει έξω στα δημοσιονομικά στοιχεία.

Εκτίμησε πως το χρέος είναι βιώσιμο, είπε πως η κυβέρνηση αναζητά τους 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας σημειώνοντας πως είναι άγνωστο εάν τελικά βρεθούν.

Είπε επίσης ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα πρέπει να συνεχιστεί έως το τέλος σημειώνοντας πως εκλογές τώρα δεν είναι λύση.

 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1-ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ 118/11/2014 by Parapolitika.Gr on Mixcloud

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...