«Τέλος» ο Παναγιώτης Μελάς από τους Ανεξάρτητους Έλληνες!
Με τις «αισχρότητες» περί χρηματισμού του συνέδεσε ο Παναγιώτης Μελάς την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταγγέλλοντας ότι όσα ελέχθησαν από την κ. Ξουλίδου, ελέχθησαν από σκοπιμότητα και σε συνεννόηση με τον Πάνο Καμμένο.
«Τα όσα ελέχθησαν περί χρηματισμού μου, όπως έχω τονίσει, είναι αισχρά, βρώμικα και κακοήθη ψεύδη και φυσικά ο άνθρωπος που αναφέρθηκε ότι έστειλε το σχετικό μήνυμα στην κα Ξουλίδου μέσω Facebook, μου είναι παντελώς άγνωστος. Ουδέποτε τον είχα συναντήσει, ουδέποτε είχα μιλήσει μαζί του» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ.Μελάς.
«Μου δημιουργείται όμως η απορία, γιατί ελέχθησαν αυτά από τη συνάδελφο κα Ξουλίδου σε τηλεοπτική εκπομπή, χωρίς προηγουμένως να με έχει ενημερώσει» προσθέτει και αναρωτιέται αν αυτά ελέχθησαν από σκοπιμότητα, επισημαίνοντας ότι «η ίδια η κα Ξουλίδου ανέφερε ότι διαχειρίστηκε το όλο θέμα, σε συνεννόηση με τον κύριο Καμμένο».
«Το έκαναν αυτό, γιατί είπα ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμη, αν θα ψηφίσω ΝΑΙ ή ΟΧΙ, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;» αναρωτιέται ο βουλευτής και επιμένει ότι θα αποφασίσει για την ψήφο του με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού, που σήμερα υποφέρει.
«Προσωπικά, το έχω τονίσει επανειλημμένα, ότι, πάνω από πρόσωπα, κόμματα και καρέκλες, πρέπει να βάζουμε τον ελληνικό λαό» αναφέρει ο κ.Μελάς και τονίζει ότι η διαχρονική του πορεία δεν έχει καμία σχέση με τις λεχθείσες κακοήθειες και τακτικές και, φυσικά, κατέφυγε, αμέσως μετά τα αναφερόμενα της κυρίας Ξουλίδου, στην κυρία εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά, για να γίνει σε βάθος έλεγχος και να αποδοθούν ανάλογες ευθύνες, όπου υπάρχουν.
«Μετά απ΄όλα αυτά πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Κίνημα των ΑΝΕΛ, εκδηλώνοντας την ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά και την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ διαμαρτυρία μου και δυσαρέσκειά μου» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ.Μελάς.
Ερωτηθείς ο βουλευτής από δημοσιογράφο αν θα παρίσταται στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής που συνεδριάζει με αντικείμενο τα ζητήματα που ανέκυψαν μετά τις δηλώσεις της κ. Ξουλίδου, ως μείζον ζήτημα για την προστασία του κοινοβουλευτικού θεσμού, είπε πως αν του ζητηθεί θα παρίσταται ενώ δεν απέκλεισε να ζητήσει και ο ίδιος την παρουσία του στην Επιτροπή.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ
«Προφάσεις εν αμαρτίαις οι δικαιολογίες του Παναγιώτη Μελά, την ώρα που σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα και ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος δηλώσαμε ότι θα τον στηρίξουμε σε κάθε του νομική ενέργεια εναντίον του Γιώργου Σούκουρη, που τον ενέπλεξε στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού, την οποία και διερευνά η Δικαιοσύνη.
Όποιος δεν σέβεται ομόφωνες αποφάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και τον αγώνα όλων των στελεχών και μελών του Κινήματος και όποιος δεν τιμά την υπογραφή του με την οποία δεσμευόταν για τις αποφάσεις του Συνεδρίου, δεν έχει θέση στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Επιπλέον σεβόμαστε πολύ τους εαυτούς μας για να του αντιστρέψουμε τους χαρακτηρισμούς. Είναι προτιμότερο να τους συμπεριλάβει στην αυτοκριτική του.
Ας πάει εκεί που θέλει, με μια απόφαση που «βγάζει μάτι», ακόμα και σε πρωτάρηδες πολιτικούς συντάκτες, ότι ήταν προειλημμένη εδώ και καιρό».
© ΑΠΕ-ΜΠΕ






