Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας: «Η λογική του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ... εξουσία εδώ και τώρα»!

Οδυσσέας: «Η λογική του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ... εξουσία εδώ και τώρα»!
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "MEGA" και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:


Σχετικά με το νοσηρό πολιτικό κλίμα των διάχυτων φημών:

«Αυτό το παιχνίδι που έχει αρχίσει για φήμες, "κουμπαράδες" και άλλα, νομίζω ότι κάνει κακό στο πολιτικό σύστημα και γενικότερα στην αξιοπιστία όλου του πολιτικού κόσμου. Αυτοί που περάσαμε τα πιο δύσκολα το 2009, που μας πετροβολούσαν, είναι η δική μας παράταξη. Δε θα μπούμε στη λογική αυτή, ποιος έβριζε πιο πολύ και πώς έγιναν οι «αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα, οι οποίοι ήταν η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ, και δυστυχώς και η Χρυσή Αυγή. Κατανοώ ότι όλα αυτά τα επιχειρήματα γίνονται στο βωμό της άποψης του κ.Τσίπρα "πρέπει να πάρουμε την εξουσία εδώ και τώρα".».

Σχετικά με τις θέσεις που εξέφρασε ο κ.Τσίπρας στη συνέντευξή του:

«Το βασικό ζητούμενο είναι ότι για τη χώρα το σχέδιο που σήμερα λέει ότι «εγώ θα βάζω να χορεύουν με νταούλια οι εταίροι μας», είναι σε λάθος κατεύθυνση. Αυτός δε θα είναι ο χορός των απελπισμένων, θα είναι ο χορός του Ζαλόγγου για τη χώρα. Είναι αντίθετο με αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αν χρειαστεί να κάνουμε εκλογές, δεν είναι απειλή για μένα οι εκλογές, απειλή είναι γι' αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν εύκολα την εξουσία και να τη διαχειριστούν.

Και ξέρετε, η προσδοκία κα Βαλαβάνη, σας το λέω, μπορεί να μην κερδίζεται με τίποτα τώρα, το κατανοώ, αλλά η προσδοκία εύκολα γίνεται τιμωρία την επόμενη μέρα. Και να γίνει τιμωρία για το ΣΥΡΙΖΑ, για το ΠΑΣΟΚ, για τη Νέα Δημοκρατία, δεν αφορά κανένα. Αλλά αν γίνει τιμωρία για τη χώρα, υπάρχει μεγάλο θέμα και αφορά τις ζωές όλων μας.».

Σχετικά με τυχόν πρόσθετα μέτρα για την κάλυψη πιθανολογούμενου δημοσιονομικού κενού το 2015:

«Την προηγούμενη χρονιά πάλι το ίδιο είχαμε πει με την τρόικα: ότι εμείς πιστεύουμε πως δεν υπάρχει αυτό το δημοσιονομικό κενό. Και τους το είχαμε πει και πέρυσι και αποδείχθηκε ότι αυτοί έκαναν λάθος. Έτσι και φέτος, τους λέμε ότι, με βάση τον προϋπολογισμό, δε θα εμφανιστεί και δε θα χρειαστεί να γίνει, όπως δεν έγινε και πέρυσι. Και πέρυσι είχαμε δώσει μια εναλλακτική και είχαμε πει ότι, "επειδή λέτε εσείς ότι δε μας πιστεύετε ότι θα πάει καλά ο προϋπολογισμός, σας λέμε ότι θα πάρουμε νέα μέτρα". Δεν πήραμε μέτρα, γιατί ο προϋπολογισμός πήγε σωστά. Έτσι θα πάει και τώρα.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...