Νέο βίντεο από τη Χρυσή Αυγή: Κατηγορούν τον Σαμαρά για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

Η Χρυσή Αυγή έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο ηχητικό υλικό το οποίο σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης ακούγεται ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή, σε ανώτατο δικαστικό για προφυλακίσεις βουλευτών του κόμματος.
Στο ηχητικό ακούγεται η φράση: "Πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια τους τρεις που θα πάνε να τους γαμ...".
Σύμφωνα με τονΚασιδιάρη ως παναθηναϊκάκιας εννοείται ο εισαγγελέας εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος, ενώ ως τρεις εννοούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλος, Μπούκουρας και Γερμενής, οι οποίοι λίγες ημέρες μετά τη συνομιλία αυτή προφυλακίστηκαν.
«Η απόλυτη σιωπή του Μαξίμου και των ΜΜΕ της διαπλοκής ισοδυναμεί με δήλωση ενοχής από τον Σαμαρά.
Το επίμαχο υλικό έχει ήδη αποσταλεί σε ειδικούς πραγματογνώμονες στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την πιστοποίηση της γνησιότητας και την ταυτοποίηση της φωνής του Σαμαρά.
Εν συνεχεία θα γίνει κάθε νόμιμη ενέργεια και οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες» είπε σε δήλωση του ο Κασιδιάρης.