Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βαγγέλης Γιακουμάκης:Τι έδειξε η πρώτη αυτοψία

Βαγγέλης Γιακουμάκης:Τι έδειξε η πρώτη αυτοψία

Ο καθηγητής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεόδωρος Βουγιουκλάκης που μετέβη στην περιοχή μαζί με τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας έκαναν μία πρώτη αυτοψία του χώρου, αλλά και του πτώματος. 

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο κ. Βουγιουκλάκης δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι 100% βέβαιος για τα αίτια θανάτου, εξαιτίας των τοπογραφικών χαρακτηριστικών του σημείου που βρέθηκε ο Βαγγέλης, λόγω της βλάστησης και του βαλτώδους περιβάλλοντος.

Ωστόσο από την μακροσκοπική εξέταση, προκύπτουν συμπεράσματα που οδηγούν περισσότερο στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Σημειώνεται πως στο σημείο που βρέθηκε ο Βαγγέλης, το μαχαίρι που εντοπίστηκε στο πλάι του νεκρού 20χρονου μεταφέρθηκε στο αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να εξερευνηθεί για DNA και αποτυπώματα.

Το μεσημέρι, το πτώμα του νεαρού απομακρύνθηκε από το σημείο εντοπισμού, μετά και την εξέταση από κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης και του ιατροδικαστή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια του 20χρονου, η σορός ενδέχεται να φτάσει στους Αρμένους την ερχόμενη Τετάρτη.

Μία ανατριχιαστική πτυχή της τραγικής αυτής ιστορίας, είναι πως το σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη έφερε τραύματα, πιθανότατα από άγρια ζώα...

Πηγή newsit.gr
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Με πληροφορίες: ΑΜΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...