Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής κατά του ρατσισμού ενάντια των Ελλήνων (vd)

Μεγάλη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής κατά του ρατσισμού ενάντια των Ελλήνων (vd)
Με μια μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την συμμετοχή χιλιάδων πολιτών η Χρυσή Αυγή έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού ενάντια των Ελλήνων, του μοναδικού ρατσισμού που υπάρχει στην χώρα μας.



Ενάντια σε ένα ανάλγητο και ανθελληνικό κράτος χιλιάδες Έλληνες απαίτησαν η Πατρίδα μας να ανήκει στους Έλληνες και να δοθεί μία σοβαρή λύση στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που αποτελεί πραγματική απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την εφαρμογή των νόμων και του Συντάγματος, να επιστρέψουν δηλαδή οι λαθρομετανάστες στις πατρίδες τους.


Ο Αρκάς βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε ότι τα σύμβολα της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας μας δέχονται πρωτοφανή επίθεση από τους "κουλτουριάρηδες αντιρατσιστές", την ίδια στιγμή που ένα ανάλγητο και ανθελληνικό κράτος που έχει σε δεύτερη μοίρα τον Έλληνα σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες.


Η απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψέλνουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.





Φωτογραφίες










Πηγή: http://www.xryshaygh.com/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...