Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πως θα κυλήσει ο καιρός μέχρι το τέλος Μαίου;

Πως θα κυλήσει ο καιρός μέχρι το τέλος Μαίου;
Η νέα εβδομάδα του Μάη ξεκίνησε με σχετικά καλό καιρό την Δευτέρα, όμως, σύμφωνα
με τον Ιάσονα Καραβία και το weather-in-greece.gr, την Τρίτη θα έχουμε μια επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος κυρίως της δυτικής κεντρικής και βόρειας χώρας με βροχές και ισχυρές καταιγίδες.
Παραμένει ο άστατος καιρός την Τετάρτη και βελτιώνεται την Πέμπτη.
Όσον αφορά την συνέχεια φαίνεται μια άνοδος της θερμοκρασίας 21-23 Μάη κυρίως όμως στην νότια Ελλάδα, ενώ στην δυτική και βόρεια-βορειοδυτική χώρα δεν θα είναι αισθητή αυτή η ζέστη. Φαίνεται ότι θα έχουμε και πάλι αρκετή υγρασία, συννεφόκαμα και νοτιάδες κάτι που σημαίνει ότι η ζέστη δεν θα είναι τόσο εμφανής ενώ θα έχουμε και έντονη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Αρκετά άστατος ωστόσο θα είναι ο καιρός το διάστημα αυτό στην δυτική και βόρεια Ελλάδα με μπόρες και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι-απόγευμα.
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και στην υπόλοιπη χώρα στις 23-24 του μήνα καθώς το σύστημα που θα επηρεάσει την Ιταλία μάλλον θα κινηθεί λίγο πιο ανατολικά και μετά την πρόσκαιρη άνοδο της θερμοκρασίας θα έχουμε και κάποιες μπόρες-καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας και πτώση της θερμοκρασίας.
Ωστόσο προς τα τέλη Μάη δείχνει να ανεβαίνει αρκετά η θερμοκρασία ωστόσο ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι και τις 25 του Μάη ο καιρός θα είναι αρκετά ευμετάβλητος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...