Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόκληση - Ντύθηκαν παπάδες και φιλήθηκαν στο στόμα (vd)

Πρόκληση - Ντύθηκαν παπάδες και φιλήθηκαν στο στόμα (vd)
Προκλητική διαμαρτυρία από οργανώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων με δύο αγόρια ντυμένα ως ιερείς να φιλιούνται στο στόμα.
Πράξη έκαναν τα όσα είχαν διακηρύξει οι οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων για... φιλιά σε συγκέντρωση έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.
Από τις 12 το μεσημέρι έξω από το ναό βρίσκονταν περίπου δέκα άτομα που θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τις αντιδράσεις των ιεραρχών στην επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια κρατώντας πανό που αναγράφει "Η αγάπη δεν είναι αμαρτία".
Θέλοντας, μάλιστα, να «ρίξουν λάδι στη φωτιά» δύο νεαρά αγόρια ντυμένα ως παππάδες άρχισαν να ανταλλάσσουν φιλιά στο στόμα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να προβάλλουν το δικαίωμά τους για ίσα δικαιώματα. Η κίνησή τους αυτή προκάλεσε την αντίδραση ορισμένων περαστικών που άρχισαν να τους φωνάζουν και να τους ζητούν να σεβαστούν τα θεία και να διαμαρτυρηθούν κάπου άλλου κι όχι έξω από τη Μητρόπολη.
Αυτή είναι η πρώτη από τις δύο συγκεντρώσεις που διοργανώνουν οργανώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, καθώς το απόγευμα είχε προγραμματιστεί και δεύτερη διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή των Ελλήνων.

protothema.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...