Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Βουλευτής Γεωργία Γεννιά για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στις Σπέτσες

Η Βουλευτής Γεωργία Γεννιά για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στις Σπέτσες
H Βουλευτής Α΄  Πειραιώς και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά  θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη, τον διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου κ. Θεόδωρο Λαρέζο και την Αντιδήμαρχο Σπετσών κ. Στόφυλα Βίκυ για τις επιτυχημένες προσπάθειες του συντονισμού της κατάσβεσης της  πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στις Σπέτσες.

 Θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη και  τον διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου κ. Θεόδωρο Λαρέζο, καθώς ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις της για να αυξηθούν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης της φωτιάς.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Αυγούστου, παράλληλα με το κοινοβουλευτικό έργο, η κ. Γεννιά μετέβη στις Σπέτσες ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις. Συγκεκριμένα, αφού ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Σπετσών, κ. Παναγιώτη Λυράκη,  ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο, έλαβε μέρος και η ίδια σε κλιμάκιο επιθεώρησης με επικεφαλής τον διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής  Διοίκησης Πελοποννήσου κ. Θεόδωρο Λαρέζο, ο οποίος και ξενάγησε τη βουλευτή στην περιοχή που είχε ξεσπάσει η πυρκαγιά, δείχνοντάς της τα  τμήματα επιφυλακής που έχουν τοποθετηθεί για να αποφευχθούν μελλοντικές αναζωπυρώσεις.

Η βουλευτής δεν παρέλειψε να εξάρει το έργο και την προσφορά του εθελοντικού κλιμακίου πυροσβεστών που με ανθρωπιά και αλληλεγγύη επεμβαίνουν άμεσα σε ζητήματα πολιτικής προστασίας και κοινωνικής ασφάλειας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...