Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καιρός | "Καμίνι" την Κυριακή όλη η χώρα - Που σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες!

Καιρός | "Καμίνι" την Κυριακή όλη η χώρα - Που σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες!
Υψηλές θερμοκρασίες σημειώνονται την Κυριακή 06/08, με τις 8 υψηλότερες τιμές από τους σταθμούς του meteo.gr μέχρι τις 3 το μεσημέρι να δίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:
Συνεχίζεται η ζέστη - ΙΙ
Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας μας θα διατηρηθούν και τις επόμενες τουλάχιστον 5 ημέρες, ενώ η εξασθένηση του μελτεμιού (Ετησίες άνεμοι) στο Αιγαίο το επόμενο διήμερο, θα έχουν ως αποτέλεσμα τη βαθμιαία άνοδο της θερμοκρασίας και στις ανατολικές και νότιες περιοχές. Πρέπει να επισημανθεί η εμμονή των υψηλών θερμοκρασιών (συνθήκες καύσωνα ως προς τις μέγιστες) στα δυτικά και βόρεια σχεδόν για όλες τις επόμενες ημέρες, αυξάνοντας σημαντικά το αίσθημα δυσφορίας.

Συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα 07/08/2017 μέγιστες θερμοκρασίες 39-40 βαθμών αναμένονται σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα, αλλά και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν τους 37-38 βαθμούς Κελσίου (Χάρτης Αριστερά). Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ, με τις μέγιστες τιμές στα νησιωτικά τμήματα να κυμαίνονται κοντά στους 34 βαθμούς Κελσίου (στη Νότια Κρήτη θα φτάσει τους 36-37 βαθμούς).
meteo.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...