Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ημέρα σπαραγμού για το "Χαμόγελο" - Νεκρός ο μικρός Νίκος ... (vd)

Ημέρα σπαραγμού για το "Χαμόγελο" - Νεκρός ο μικρός Νίκος ... (vd)
Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου. Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι.
Στο korinthostv.gr, διαβάζουμε: "Τραγωδία στην περιοχή της Αρχαίας Κορινθίας, καθώς νεκρό μέσα από βόθρο ανασύρθηκε ένα τρίχρονο παιδί. 
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που ερευνούν οι αρχές, ο τρίχρονος έπεσε μέσα στον βόθρο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού. 
Το μικρό αγόρι ανασύρθηκε από άντρες της πυροσβεστικής χωρίς τις αισθήσεις του και το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που το μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  
Το Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο παραχωρήθηκε από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Κιβωτός των παιδιών» στην Ελλάδα και άνοιξε την αγκαλιά του το 2002.
Σήμερα στο Σπίτι μεγαλώνουν 39 παιδιά από 2.5 έως 24 ετών.
















Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...