Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης: "Η Κυβέρνηση διώχνει τη μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα"

Βλάσης: "Η Κυβέρνηση διώχνει τη μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα"

Στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή “Πρωινή Ζώνη” φιλοξενήθηκε και μίλησε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Μεταξύ άλλων, είπε ...

- Η ρητορική ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τις Σκουριές είναι απίστευτη. Διώχνουν τη μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα και καταλογίζουν την ευθύνη στην κακή αντιπολίτευση και στους εργαζομένους της επιχείρησης.

- Πριν 3 μέρες είδαμε τη θλιβερή εικόνα ενός αναξιόπιστου Πρωθυπουργού που προσπαθούσε να πείσει ότι πιστεύει στις επενδύσεις, όταν την επόμενη κιόλας μέρα ο σύμβουλος του σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού ο κ. Καρανίκας έστειλε “στα τσακίδια” την επένδυση. Δυστυχώς όμως ο άτολμος κ. Τσίπρας δεν είχε την πυγμή να τον απομακρύνει από τη θέση του.

- Αν αυτό γινόταν επί κυβέρνησης ΝΔ ο κ. Τσίπρας και οι βουλευτές του θα βρισκόταν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι. Που πήγε η κοινωνική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ; Οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Θα είναι υπεύθυνοι αν 2.500 χιλιάδες εργαζόμενοι βρεθούν στο δρόμο.

- Έχουμε μια κυβέρνηση 3 ετών και οι κ. Τσίπρας και Καμμένος προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάποια στιγμή θα καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που ήμασταν το 2014 φτωχοποιώντας την κοινωνία, βάζοντας φόρους και μετακυλίοντας συνεχώς το λογαριασμό στους απλούς πολίτες. 


Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...