Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυβέρνηση | Θα δοθούν «περίπου 1.000 ευρώ σε 1 εκατομμύριο ανθρώπους»!

Κυβέρνηση | Θα δοθούν «περίπου 1.000 ευρώ σε 1 εκατομμύριο ανθρώπους»!

Σε μεγαλύτερο εύρος κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την κρίση θα διανεμηθεί φέτος το κοινωνικό μέρισμα, αντί της περυσινής επιλογής που αφορούσε μόνο τους συνταξιούχους, είπε ο υπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Χριστόφορος Βερναρδάκης Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά. Ως τις αρχές Δεκεμβρίου οι αποφάσεις.

Για το κοινωνικό μέρισμα «προς το τέλος του Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου, θα υπάρξουν οι αποφάσεις για το πού ακριβώς και με ποιον τρόπο θα διανεμηθεί», είπε ο κ. Βερναρδάκης.

Όπως εκτίμησε, θα υπάρχει συμφωνία των θεσμών. «Τη θεωρώ δεδομένη ... πέρυσι, η αντίρρησή τους ήταν ότι θα μπορούσε να είναι πιο στοχευμένοι οι πληθυσμοί στους οποίους κατευθύνεται. Επί της ουσίας δεν υπήρχε αντίρρηση, αλλά στο πώς και σε ποιους».

«Φέτος θα είναι αρκετά πιο στοχευμένο ... σε πληθυσμούς που έχουν συμπιεστεί πάρα πολύ από την κρίση, όχι μόνο στους συνταξιούχους. Έχουμε και άλλα, ευρύτερα στρώματα που έχουν πληγεί, πρέπει να δούμε πώς θα εντάξουμε κατηγορίες του υπόλοιπου πληθυσμού», συνέχισε ο ίδιος.

Θα δοθούν «περίπου 1.000 ευρώ σε 1 εκατομμύριο ανθρώπους», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...