Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας: "Η μεγάλη συμμετοχή, «απάντηση των πολιτών ότι χρειάζεται προοδευτική παράταξη"

Οδυσσέας: "Η μεγάλη συμμετοχή, «απάντηση των πολιτών ότι χρειάζεται προοδευτική παράταξη"

Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς "ήταν η απάντηση των πολιτών ότι χρειάζεται μια προοδευτική παράταξη στη χώρα" δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος που είχε αποσύρει την υποψηφιότητά του από την "κούρσα" για την εκλογή ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς για λόγους υγείας, επισήμανε επίσης, ότι, "η προοδευτική παράταξη είμαστε εμείς. Και θέλει (οι πολίτες που ψήφισαν στη διαδικασία) να δώσουμε πραγματικές, προοδευτικές αλλαγές (...). Σήμερα υπάρχει ένα δεδομένο που ξεπερνά τα κόμματα όλα. Το ξεπέρασαν με τη ψήφο τους οι πολίτες".

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 04:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήθελα κι εγώ να βάλω για υποψήφιος αλλά είχα πάθει τράβηγμα στον ώμο. Τώρα που περάσαν οι εκλογές νομίζω μου γιατρεύτηκε και το τράβηγμα!

  • ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ
    ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 21:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν κάνετε το κοροιδο, διότι μέχρι τις εκλογές η μεγάλη παράταξη μπορεί να κάνει παρέα με τον Ακη; Αλήθεια τα 200000000 € του ΠΑΣΟΚ και τα 220.000.000€ της ΝΔ, θα τα πληρωσετε ή θα αλλάξει ΑΦΜ μετά από σας και η ΝΔ ;;;; Θα μας πεις κατι γιαυτά τα λεφτά αφού αυτά είναι σίγουρο ότι...ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ. Θα περιμένω ξεκάθαρο δελτίο τύπου διότι καθε μερα μας ζαλίζεις με τις ανοησίες σου! Περιμένω...

  • Αρκας
    Αρκας Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πλάκα θαχει να ζητάτε και ...... εκλογές με 150000 γερασμένα κομματοσκυλα και ελπιδοφόρα λ@@! Εσύ τώρα με την ....αυτονομη παρουσία σου θασαι με την Φώφη! Μην είσαι κορόιδο αφού και ο Βενιζέλος με αυτήν θα πάει! Πάμε στοίχημα;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...