Menu
RSS
Τρίτη, 12/05/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Κοινωνικό μέρισμα | 23.000 αιτήσεις μέσα σε δυόμισι ώρες!

Κοινωνικό μέρισμα | 23.000 αιτήσεις μέσα σε δυόμισι ώρες!

Μπαράζ επισκέψεων δέχεται η ειδική φόρμα για το Κοινωνικό Μέρισμα που άνοιξε χθες. Ενδεικτικό είναι ότι από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας είχαν προσπαθήσει να πάρουν τα χρήματα 23.000 άτομα! Έγιναν λοιπόν 23.000 αιτήσεις μέσα σε δυόμισι ώρες λειτουργίας του συστήματος αλλά όπως φάνηκε η διαδικασία ακόμη… μπερδεύει καθώς “κόπηκαν” από το σύστημα οι 14.000.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχουν ήδη εγκριθεί 75.000 αιτήσεις πολιτών, ενώ 50-55.000 είναι προς έλεγχο.

Προσοχή: Το https://www.koinonikomerisma.gr/ για την υποβολή αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι ​τα μεσάνυχτα (00.00) της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017​, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Είναι σημαντικό οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν ποια εισοδήματα δεν προστίθενται στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτά είναι η αποζημίωση λόγω απόλυσης, η διατροφή συζύγου και τέκνων, το εφάπαξ, οι κληρονομιές, οι χορηγίες, οι δωρεές και τα χρήματα που προέκυψαν από τυχόν πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων.

Αντίθετα, στον υπολογισμό του εισοδηματικού ορίου συμπεριλαμβάνονται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, το επίδομα ανεργία και τα οικογενειακά και αναπηρικά επιδόματα. Αντίθετα, το μέρισμα δεν πρόκειται να προσμετρηθεί ως εισόδημα για να αξιοποιηθεί για την καταβολή ή μη οποιουδήποτε άλλου επιδόματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινωνικό μέρισμα | Η αναλυτική απόφαση με τα κριτήρια

Έχεις απορίες για το Κοινωνικό Μέρισμα; Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...