The resolution of Macedonia’s name dispute with Greece is a historic opportunity that would benefit the Balkans, the EU, and the United States. @AlexanderSoros and my take in @nytopinion: https://trib.al/3rLWmwj
Τα απόνερα της επικίνδυνης συμφωνίας | Χάρτη της "Μακεδονίας του Αιγαίου" με Θεσσαλονίκη και Άγιο Όρος ανάρτησε ο Σόρος

«Η επίλυση της διαφωνίας ονόματος της πΓΔΜ με την Ελλάδα είναι μια ιστορική ευκαιρία που θα ωφελήσει τα Βαλκάνια, την ΕΕ και τις Ηνωμένες Πολιτείες», έγραψε στο twitter ο Σόρος με φόντο φωτογραφία με την μεγάλη Μακεδονία του Πιρίν. Πανηγυρίζει και δεν το κρύβει.
Με ένα tweet στην επίσημη σελίδα του, ο Τ.Σόρος απεικονίζει φωτογραφία με τον “φιλέλληνα”Κίσινγκερ μπροστά σε χάρτη της “Македонија ” που συμπεριλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και το Αγίο Όρος!
pentapostagma.gr