Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εβδομάδα πληρωμών με συντάξεις Απριλίου, ΚΕΑ και επίδομα παιδιού

Εβδομάδα πληρωμών με συντάξεις Απριλίου, ΚΕΑ και επίδομα παιδιού
Μπαράζ πληρωμών την εβδομάδα που μας έρχεται καθώς αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου 2019, το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), καθώς επίσης και η πρώτη δόση για το επίδομα παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ.


Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι οι συντάξεις του μηνός Απριλίου θα καταβληθούν στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τον π. ΟΑΕΕ και π. ΟΓΑ την Τετάρτη 27/3/2019, αντί για την 1η Απριλίου. Στους λοιπούς συνταξιούχους οι συντάξεις του μηνός Απριλίου θα καταβληθούν την Πέμπτη 28/3/2019. 

- Το Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλουν τις συντάξεις στις 28 Μαρτίου 2019, ημέρα Πέμπτη.

- Την ίδια ημερομηνία θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος, όπως και εκείνες των υπόλοιπων Ταμείων του υπουργείου Εργασίας. 

- Οι επικουρικές συντάξεις από το ΕΤΕΑΕΠ θα πληρωθούν την Τρίτη 2 Απριλίου.

ΚΕΑ

Από τις απογευματινές ώρες της 27/03/2019 θα ξεκινήσει η πίστωση των χρημάτων του ΚΕΑ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων και τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα την 28/03/2019.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Επίδομα παιδιού

Η πρώτη διμηνιαία δόση του 2019 (για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο) θα καταβληθεί στα τέλη Μαρτίου σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλει νέα αίτηση για το 2019 μέχρι και τις 26 Μαρτίου (12:00). Για τη χορήγηση της δόσης του α΄ διμήνου 2019 θα ληφθεί υπόψη το συνολικό οικογενειακό εισόδημα που οι δικαιούχοι είχαν το φορολογικό έτος 2017 (περυσινή φορολογική δήλωση). Το δικαιούμενο ποσό θα υπολογιστεί με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα που θα δηλωθούν φέτος στο Α21 του 2019.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...