Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Make-A-Wish | "Βραδιά του Ευχαριστώ" για την Ματίνα Αλεξάκου!

Make-A-Wish | "Βραδιά του Ευχαριστώ" για την Ματίνα Αλεξάκου!

Μια γυναίκα, μια μητέρα, ένας υπέροχος άνθρωπος! Η Ματίνα Αλεξάκου με αγάπη για την προσφορά, παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση του Make A Wish για να στηρίξει, για ακόμα μια φορά, την προσπάθεια αυτού του οργανισμού που χαρίζει απλόχερα πολλά χαμόγελα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Η αγαπημένη Σάντρα Zαφειρακοπούλου, ως Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βρισκόταν στην παρουσίαση της βραδιάς καταφέρνοντας για άλλη μια φορά, να μας κάνει να νιώσουμε απίστευτα συναισθήματα. Όπως λέω κι εγώ, άνθρωποι όπως η Σάντρα Zαφειρακοπούλου, έχουν έρθει σε αυτήν την ζωή, για να παραδώσουν απλόχερα μαθήματα, «εν συναίσθησης» και «ανθρωπιάς».

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση ήταν ο αγαπημένος Χάρης Πατούνης, ο οποίος δίνει με την δική του σειρά κομμάτι από τη ζωή του, για την μετάδοση του σκοπού, αλλά και την διεξαγωγή των «Ευχών». Θα τον θυμάστε άλλωστε, αφού μας τίμησε με την παρουσία του στην Τρίπολη τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση για τον εθελοντισμό, ενημερώνοντας παιδιά δημοτικών σχολείων, αλλά και την βραδιά που άναψε το δέντρο μας στην Τρίπολη.

Αυτή η ένωση όμως, αλλά και η νέα «ελπίδα» για ενδυνάμωση του εθελοντισμού στην πόλη μας, έγινε με αφορμή για την γνωριμία μου - μέσω του Διεθνούς φήμης Αρκάδα Νίκου Φλώρου - με την δυναμική εθελόντρια, Ματίνα Αλεξάκου από το Άργος. Η ίδια έχει αφήσει αποτύπωμα εθελοντισμού, τόσο στην Αργολίδα, όσο και στην Αθήνα. Είναι ένας άνθρωπος που σπάνια συναντά κάποιος. Έχει την ελπίδα, για έναν πιο όμορφο κόσμο. Τολμά για να δημιουργήσει χαμόγελα! Γι΄αυτό την θαυμάζω και εγώ! Γι΄αυτό και η πόλη μας, καθώς και ο Δήμαρχος τις άνοιξε τις πόρτες του και άκουσε όλα όσα έχει προτείνει, με σεβασμό.

Ακριβώς, για όλα τα παραπάνω αλλά και για ακόμα περισσότερα, η Ματίνα Αλεξάκου βραβεύτηκε στην βραδιά του Ευχαριστώ για την προσφορά της στον εθελοντισμό. Της αξίζει! Της εύχομαι οι δρόμοι να είναι φωτεινοί και να συνεχίσει με το ίδιο πείσμα και την ίδια αγάπη για τον συνάνθρωπο!

Την Ματίνα Αλεξάκου την συνόδευε η κόρη της, μια καταξιωμένη γιατρός Βίβιαν Αλεξάκου. Η καταξιωμένη κοσμηματοποιός Νάντια Μπέλε ήταν παρούσα, με αφορμή την αγάπη της για τον εθελοντιμό! Σύντομα θα σας παρουσιάσω στιγμές από όλη την βραδιά με πιο αναλυτικά στοιχεία και πολύ φωτογραφικό υλικό.

Παρόντες ήταν πολλοί διάσημοι της show biz που στηρίζουν τον έργο του Make A wish αλλά και η Φαίη Σκορδά, που είναι «Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως» τα τελευταία 5 χρόνια και πολλοί Αρκάδες!

Έλλη Αρτοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...