Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Θεσμοφοριάζουσες «έσπασαν» το… ρεκόρ εισιτηρίων και ξύπνησαν μνήμες «αγάπης για τον πολιτισμό»! (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Θεσμοφοριάζουσες «έσπασαν» το… ρεκόρ εισιτηρίων και ξύπνησαν μνήμες «αγάπης για τον πολιτισμό»! (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το ιστορικό θεατράκι του Άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη! Την

Τετάρτη 3 Αυγούστου έλαβε χώρα η επιτυχημένη παράσταση «Θεσμοσφοριάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου με καταγωγή από την Αρκαδία!

θ35

Με πρωτοφανή συμμετοχή στην παράσταση, γέμισε κατάμεστα το θεατράκι του Άλσους Αγίου Γεωργίου με πάνω από 700 άτομα! Ήταν ένα… ρεκόρ προτίμησης των Αρκάδων, μιας και είχε να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Μάλιστα, υπήρξαν και άνθρωποι που ενώ έφτασαν στην είσοδο, δεν κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο εισιτήριο!

 
Το Καλημέρα Αρκαδία και η Έλλη Αρτοπούλου παρευρέθηκε εκεί και συνάντησε τον Αρκά Γιάννη Μπέζο όπου σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστεί στην παράσταση, συνομιλώντας σε μια συνέντευξη όπου θα παρουσιαστεί αύριο «αποκλειστικά» στο Καλημέρα Αρκαδία! Μαζί, ήταν και ο ηθοποιός Αρκάς Σταύρος Μαρκάλας με καταγωγή από την Τρίπολη, ο οποίος στην παράσταση είναι και βοηθός σκηνοθέτη.

 

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης συνοδευόμενος από την σύζυγό του Βίκυ Αναγνωστοπούλου και τον γιο του, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Καρούντζου και πάρα πολλοί ακόμα.

θ5

Αξίζει να σημειωθεί πως το χειροκρότημα καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς δεν σταματούσε, ώσπου στο τέλος ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος!!!

θ22

«Μια άκρως συγκινητική βραδιά για την πόλη μας! Μέρες πριν είχα το προαίσθημα πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή την εκπληκτική παράσταση, όμως αυτό που συνέβη δεν θα μπορούσα να το φανταστώ, ποτέ! Η έκπληξη στα μάτια όλων μας ήταν φανερή, συνοδευόμενη από αμέριστη χαρά! Η «Αξία» της παράστασης αναγνωρίστηκε! Τυγχάνει να γνωρίζω τον ταλαντούχο ηθοποιό Τριπολίτη Σταύρο Μαρκάλα και την ποιότητα του ως άνθρωπο αλλά και πόσο πολύ ήθελε να έρθει η παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» στην πόλη μας, καθώς και την γλυκιά και ανθρώπινη «νίκη» του, από την αγάπη του κοινού των συμπατριωτών του! Είχα την τιμή να συνομιλήσω on camera και με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και ηθοποιό κο Γιάννη Μπέζο σε ένα όμορφο και φιλικό κλίμα.

 

Ξέρετε τελικά όμως κάτι; Γνωρίζοντας την καταπληκτική ομάδα τους, η οποία πλαισιώνεται από ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους νέους αλλά και από καταξιωμένους στον χώρο της τέχνης, όπως τον Γιάννη, τον Βλαδίμηρο, την Φωτεινή, τον Λαέρτη, την Νίκη, την Γιάννα, τον Παναγιώτη, την Αρετή, την Λήδα, τον Αλέξη, τον Σταύρο, την Ντένια, την Κωνσταντίνα, την Αγγελική, την Eλένη και την Μανταλένα, για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας, γενικότερα στην ζωή!

 

Βρίσκεται στους ανθρώπους, με διάθεση, ταλέντο, κοινό όραμα, εργατικότητα  και όρεξη για συνεργασία που απογειώνουν μια ομάδα!

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Τιμή για την πόλη μας και για τον καθένα ξεχωριστά! Οι «Θεσμοφοριάζουσες» άναψαν το φως της ελπίδας!

 

Σας ευχαριστούμε!
 
Έλλη Αρτοπούλου

θ8

θ24

θ25

Δείτε και άλλες εικόνες παρακάτω!

 

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 01:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Και φυσικά, όπως όλοι είδαμε, τηρουμένων με θρησκευτική ευλάβεια όλων των μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού. Όλοι όσοι ήταν στο θέατρο, ο ένας καβάλα στον άλλο, φορούσαν μάσκες. Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά, δεν την έχω δει..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    10.59 ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ;
    ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ.
    Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.
    ΠΑΣΧΑ ΦΕΤΟΣ, ΠΕΡΥΣΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΠΟΒΙΣΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ (Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΡΕΩΣ), STREET FOOD FESTIVAL Κ.Λ.Π

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 15:30 Σύνδεσμος σχολίου

    11:09 Και πώς θα γέμιζε ρε κουτεντέ το θέατρο, αφού εδώ και 2,5 και πλέον χρόνια δεν γίνονταν πουθενά στην Ελλάδα εκδηλώσεις με κόσμο, λόγω κορωνοϊού; Και πόσο πιο παλιά ήταν "συνέχεια" γεμάτο το θέατρο δηλαδή; Εγώ πηγαίνω σχεδόν 35 χρόνια και ελάχιστες ήταν οι φορές που έλεγες ότι το θέατρο ήταν γεμάτο. Εδώ ολόκληρος Σπανός είχε έρθει για συνυλία πριν μερικά χρόνια και το μισό και βάλε ήταν άδειο. Και δεν είναι μόνο αυτό το παράδειγμα. Λίγοι είναι οι συντελεστές παραστάσεων που έχουν κατά καιρούς παραπονεθεί ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Τρίπολη γιατί δεν πάει κόσμος στις παραστάσεις; Και είναι που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, οι μισοί από αυτούς μπαίνουν και τσάμπα, με προσκλήσεις. Λες και ζούμε σε άλλη πόλη και δεν ξέρουμε τι γίνεται. Αφού οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι τριπολιτσιώτες είναι μούχλες και δεν πατάνε πουθενά. Εξακριβωμένο αυτό 100%

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά από 3 χρόνια μια παράσταση γέμισε θέατρο και το παρουσιάζουν για κατόρθωμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γεμίζει το θέατρο, πιο παλιά συνέχεια γεμάτο ήταν.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Η προσέλευση στις "Θεσμοφοτιάζουσες" απλά απέξειξε την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής Τζιούμη και στο Πολιστισμό.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    επίσης πούλησαν πολλοί περισσότερα εισιτήρια απ όσα χωρούσε το θέατρο και για "λόγους τσέπης" έπρεπε να κάτσουμε όσο πιο κοντά μπορούσαμε όπως μας είπαν κατά την έναρξη...για "λόγους υγείας" όμως, δεν μπορούσαμε να χαιρετήσουμε τους ηθοποιούς στο τέλος.Υπήρχαν κάποιες καλές στιγμές και στοιχεία, αλλά μετριότατο το έργο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...