Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έσβησε» το χαμόγελο του ομογενή Κώστα Καπετάνιου | Δείτε την τελευταία συνέντευξη του στην Έλλη Αρτοπούλου

«Έσβησε» το χαμόγελο του ομογενή Κώστα Καπετάνιου | Δείτε την τελευταία συνέντευξη του στην Έλλη Αρτοπούλου

Ο ομογενής Κώστας Καπετάνιος με καταγωγή από Βαλτεσινίκο Αρκαδίας ταξίδεψε στους ουρανούς των αγγέλων, στο Μόντραλ του Καναδά, όπου και ξενιτεύτηκε πολύ νέος και έχτισε την ζωή του δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια.

 

Ένας Έλληνας ομογενής όπου σε κάθε ευκαιρία τιμούσε τις ελληνικές παραδόσεις, επισκεπτόταν το  χωριό του στο Βαλτεσινίκο Αρκαδίας, μιλούσα με συγκινητικά λόγια για την γενέτειρά του και πρόφερε τις υπηρεσίες του για πολλά χρόνια ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στην Παναρκαδική αδελφότητα του Καναδά στο Μόντρεαλ.

 

Το Καλημέρα Αρκαδία και η Έλλη Αρτοπούλου τον είχε συναντήσει τον Αύγουστο του 2017 στην Τρίπολη, όπου και συνομίλησαν live, με μια συνέντευξη η οποία ήταν και η τελευταία που είχε παραχωρήσει σε Μ.Μ.Ε.

 

Δείτε την συνέντευξη του Κώστα Καπετάνιου παρακάτω.

 

«Είχα την χαρά και την τιμή να γνωρίσω και να συνεργαστώ με τον κύριο Κώστα Καπετάνιο. Η αγάπη του για την Αρκαδία ήταν τόσο δυνατή, νιώθοντας πως ένα κομμάτι του πάντα θα υπάρχει εδώ. Από την άλλη ο Καναδάς του πρόσφερε ευκαιρίες για καλές συνθήκες ζωής αλλά και την χαρά να δημιουργήσει την δική του οικογένεια που υπεραγαπούσε. Ήταν σαν να είχε δύο πατρίδες στην καρδιά.

Το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2023 δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την Κατερίνα Κατσίγιαννη όπου με ενημέρωσε για τον θάνατο του Κώστα Καπετάνιου. Προσωπικά δεν γνώριζα την κατάσταση της υγείας του. Η Κατερίνα με ενημέρωσε πως τον περασμένο Οκτώβριο της είχε στείλει την συνέντευξή μας και της ζήτησε να την κρατήσει στο αρχείο της. Η αλήθεια είναι πως σε σημερινή μας κουβέντα η Κατερίνα μου μετέφερε τόσα πολλά και συγκινητικά που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την σημαντικότητα της προσωπικότητάς του καθώς είχε πάντα σεβασμό, ευγένεια, εν συναίσθηση, δυναμική και περίσσιο θάρρος.

Τιμή μου, που γνώρισα στο διάβα της ζωής μου τον Κώστα Καπετάνιο. Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Έλλη Αρτοπούλου

Ρεπορτάζ για το www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...