Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δείτε τη συγκλονιστική εκπομπή - Μάθημα ζωής για όλους μας όσα είπε η Γιαννούλα Γκουντάνη στους «Έλλη…νες»!

Δείτε τη συγκλονιστική εκπομπή - Μάθημα ζωής για όλους μας όσα είπε η Γιαννούλα Γκουντάνη στους «Έλλη…νες»!
Ένα ταξίδι ζωής ξεκινάει … Η εκπομπή «Έλλη…νες» του www.kalimera-arkadia.gr σάς ταξιδεύει σε δύο όμορφους προορισμούς της Αρκαδίας και ξεφυλλίζει τη ζωή της ομογενούς από τη Νεστάνη Αρκαδίας, κυρίας Γιαννούλας Γκουντάνη.


Πρόκειται για τη γυναίκα που πραγματοποίησε τη «Μυθική Δωρεά» που ξεπερνάει το 1.000.000 € (!) προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης για τη δημιουργία ενός υπερσύχρονου Αιμοδυναμικού Τμήματος, με σκοπό να σώσει πολλούς ανθρώπους, μιας και τέτοια μηχανήματα σπάνια τα βρίσκει κάποιος σε Δημόσια Νοσοκομεία.

Η δωρεά αυτή είναι στη μνήμη του συζύγου της, Κωνσταντίνου, που έφυγε από τη ζωή όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αρκαδία, μετά από πολλά χρόνια ξενιτιάς, με πολλή δουλειά στη μακρινή Αυστραλία.

Μάς μίλησε αποκλειστικά και για πρώτη φορά έδωσε μια ολοκληρωμένη συνέντευξη που μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, την απόφαση της να μεταναστεύσει, τα όνειρα για ένα καλύτερο αύριο, τη ζωή της στην Αυστραλία, την επιστροφή της στην Ελλάδα, για τον πρόωρο χαμό του συζύγου της αλλά και για την ταλαιπωρία από το ελληνικό κράτος μέχρι να αποφασίσει να αποδεχτεί τη «Μυθική Δωρεά» του σχεδόν 1.000.000€ προς το Νοσοκομείο.

Δίπλα της βρίσκεται πάντα μία δυναμική γυναίκα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο και τη στηρίζει σε όλες τις προσπάθειες της. Είναι η κυρία Σούλα Αντωνοπούλου η οποία μίλησε με τη σειρά της στην εκπομπή «Έλλη…νες» και θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε περισσότερα για εκείνη στο βίντεο.

Σημαντικοί άνθρωποι - επίσης - που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την αποδοχή της Δωρεάς είναι ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Χρυσός, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χρόνης, ο Ειδικός συνεργάτης του πρώην Υπουργού Υγείας ο Αρκάς κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Ρεβελιώτης, ο δικηγόρος κ. Πέτρος Σαμπράκος και ο κ. Παναγιώτης Καραφωτιάς (Αντιπρόσωπος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας της Αμερικής στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού Νοσοκομείο της Τρίπολης).

«Μια συγκλονιστική εκπομπή για ένα μάθημα ζωής όλων μας … Δυσκολίες, φόβοι, ξεχασμένα όνειρα … Και όμως αυτή η γυναίκα μάς απέδειξε πως όταν θέλουμε κάτι τόσο πολύ και αληθινά, χωρίς απώτερους σκοπούς και με καλές προθέσεις μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Έτσι κι αλλιώς όλα επιτρέπονται, εκτός από να διακόπτεις μία εκδήλωση αγάπης. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όποιος επιχείρησε να την καταστρέψει είναι υποχρεωμένος να την ξαναφτιάξει. Το ελληνικό κράτος, λοιπόν, πρέπει να αγκαλιάσει αυτήν την ανεκτίμητη «Πράξη αγάπης» και να την κάνει να λάμψει!

Στο τέλος της συνέντευξη μας αυτό που σκέφτηκα ήταν μία φράση του Γιώργου Σεφέρη που είχε πει κάποτε … «Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πονάει …».

Εύχομαι, σύντομα να λάμψει το χαμόγελο της! Πραγματικά νιώθω ευτυχής που γνώρισα αυτήν την υπέροχη κυρία και της εύχομαι να είναι πάντα γερή και δυνατή.»

Έλλη Αρτοπούλου 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Για ποιο λόγο πραγματοποίησε πρόσφατα δωρεά στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και της Ελένης στην Μηλιά της Αρκαδίας; 2.16 

Τι δωρεά πραγματοποίησε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Μηλιά Αρκαδίας; 4.36

Ποιο είναι το πιο συγκινητικό που θυμάται από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου; 9.38

Συγκίνηση στο σπίτι που γεννήθηκε που τώρα είναι ένα … χωράφι. Μιλάει για την γερμανική κατοχή και τους φόβους ... 11.04

Ποια ήταν η πρώτη δουλειά που έκανε όταν σταμάτησε από το Γυμνάσιο; 13.55

Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που τη βοήθησε τα χρόνια που ζούσε μόνη της στη Νεστάνη; 15.49

Όταν αποφάσισε να φύγει για ένα καλύτερο αύριο από τη Νεστάνη, που αποφάσισε να πάει; 17.24

Τι περιπέτεια είχε στο ταξίδι της με το αεροπλάνο για την μακρινή Αυστραλία; 18.15

Που κατέληξε η πρώτη «βόλτα» της στην Αυστραλία; 21.30

Την 3η μέρα της διαμονής της στην Αυστραλία έκανε την πρώτη υπερωρία! Τι της συνέβη όμως μετά; 25.14

Πώς απέκτησε όλα αυτά τα χρήματα; 28.35

Όσο ήταν στην Αυστραλία τί της έλλειψε από το χωριό; 29.48

Τι θυμάται και χαμογελάει από την Αυστραλία και τι θα ήθελε να ξεχάσει; 30.35

Τι μήνυμα στέλνει στο νέο Υπουργό Υγείας κ. Βορίδη; 31.29

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...