Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη..νες» - Όταν νέα παιδιά από την Τρίπολη μεταναστεύουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο «αύριο» … (vd)

«Έλλη..νες» - Όταν νέα παιδιά από την Τρίπολη μεταναστεύουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο «αύριο» … (vd)
Μία νέα, όμορφη, δυναμική γυναίκα Αρκαδικής καταγωγής φιλοξενεί η εκπομπή «Έλλη ... νες» με την Έλλη Αρτοπούλου.


Μία νέα γυναίκα που αποφάσισε να φύγει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για τη μακρινή Αμερική που όλο και περισσότερους Έλληνες φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια!
Μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές της και την απόφασή της να μεταναστεύσει με σκοπό να εξωτερικεύσει τη δημιουργικότητα της μέσω της εργασίας, πράγμα που στην Ελλαδα δεν μπορούσε να κάνει...

Επίσης, μιλάει για τις διαφορές που υπάρχουν στην καθημερινότητα της Ελλάδας με την Αμερική, τα υπέρ και τα κατά αλλά και το όνειρο της να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Πατρίδα!
Μια Ελληνίδα γεμάτη όνειρα που μ’ ένα μεγάλο χαμόγελο καλοδέχεται ό,τι της προσφέρει η ζωή.

Η εκπομπή στόχο έχει να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς τους νέους οι οποίοι πάνω από όλα πρέπει να καταλάβουν πως η ζωή μπορεί να είναι επιθετική μερικές φορές όμως εμείς πρέπει να την αγκαλιάζουμε, να την διεκδικούμε, να ζούμε δυνατά.

«Θέλω να ευχαρηστήσω θερμά την Νίκη για την υπέροχη συζήτηση που είχαμε. Αυτό που μού άρεσε πολύ σε εκείνη, είναι η άποψη που εξέφρασε μέσα από τα δικά της μάτια ... Μίας νέας γυναίκας, μετανάστριας του εξωτερικού, με όνειρα για ένα καλύτερο αύριο, με στόχο όσο πιο σύντομα να επιστρέψει στην Πατρίδα! Εύχομαι αυτή η συνέντευξη να αφήσει όμορφα μηνύματα πρός όλους ... και όχι να παρεξηγηθεί , διότι ένας αληθινός Έλληνας θέλει την Ελλάδα δίπλα του, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό και την υποστηρίζει ακόμα και αν τον διώχνει ...
Στην εκπομπή «Έλλη ... νες», έχω την χαρά να φιλοξενώ πραγματικούς Έλληνες, χωρίς απώτερους σκοπούς και στόχους και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα . «Έλληνες» είμαστε όλοι εμείς που προσπαθούμε για την Ελλάδα με χαμηλούς τόνους και ξεχωριστές ιδέες, με ήθος και ακεραιότητα ... για να προσπαθήσουμε να πάμε την Ελλάδα ένα βηματάκι παραπάνω ... Άνθρωποι που ξέρουμε να αγαπάμε αληθινά και με δύναμη ψυχής! Που εκτιμάμε ακόμα και το τόσο «δα» .. και που το αγκαλιάζουμε τόσο δυνατά!
Τέλος, θέλω να ευχαρηστήσω όλους σας για τη στήριξη αυτής της εκπομπής αλλά ιδιαίτερα την Ελληνική ομογένεια που έχει αγκαλιάσει το kalimera-arkadia.gr! Τα τελευταία 7 χρόνια είμαστε δίπλα σας και ακόμα είναι η αρχή! Στόχος μας να ενώθούμε όλοι οι Αρκάδες από όλο τον κόσμο … τόσο απλά!
Να ευχηθώ στην Νίκη, όπως και σε όλους τους νέους που σκέφτονται να μεταναστεύσουν, αλλά και σε αυτούς που ήδη τόλμησαν, να έχουν δύναμη θέληση αισιοδοξία, πρόοδο, ευτυχία και πάνω από όλα υγεία!»
Έλλη Αρτοπούλου

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...