Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην εκπομπή «Έλλη…νες»: Μισός αιώνας «ιερό» έργο από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής!

Στην εκπομπή «Έλλη…νες»: Μισός αιώνας «ιερό» έργο από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής!
Ο επόμενος καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή «Έλλη…νες», με την Έλλη Αρτοπούλου, είναι ο Δημήτρης Φίλιος, Πρόεδρος Επιτροπής ελέγχου του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης αλλά και Πρώην Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, καθώς επίσης και Δημοσιογράφος στη Νέα Υόρκη.


«Μια σημαντική συνέντευξη που θα μάς ταξιδέψει μισό αιώνα πίσω αλλά και θα παραθέσει τις αλήθειες των σοβαρών θεμάτων για την λειτουργία και την εξέλιξη του Νοσοκομείου. Ο κ. Δημήτρης Φίλιος για πρώτη φορά μάς αποκαλύπτει βήμα - βήμα την ίδρυση της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας της Αμερικής.

Μια ιστορία που θα πρέπει να γνωρίσουμε όλοι μας, διότι η παρουσία και η αγάπη αυτών των ανθρώπων αποδεικνύεται, μέρα με τη μέρα, εδώ και μισό αιώνα. Χωρίς τη δική τους πρωτοβουλία αλλά και την πολύτιμη συμμέτοχή τους ίσως το Παναρκαδικό Νοσοκομείο να μην υπήρχε στην περιοχή μας …

Θα μάς αποκαλύψει τις προσπάθειες τους για την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου και τη θέληση τους για την αναβάθμιση του αλλά και την ανταπόκριση από τις αρμόδιες αρχές του κράτους. Για τη Νέα Γενιά της Ομογένειας και τη συντήρηση του Ελληνισμού, τις δράσεις τους, όπως επίσης και τη «γεύση» που του άφησε το 8ο Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, φέτος το καλοκαίρι.

Μία ιδιαίτερη συνέντευξη που αξίζει όλοι να παρακολουθήσετε, για να μπορέσετε να καταλάβετε την ιερή αυτή προσπάθεια της Ομογένειας, που παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες συνεχίζουν με πίστη και αφοσίωση και με σύμμαχο την αγάπη τους για την Πατρίδα.

«Έλληνες» που τιμούν και σέβονται τον τόπο τους, την Πατρίδα τους και τους ανθρώπους .. Ως Ελληνίδα, νιώθω για άλλη μία φορά υπερήφανη που γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους καθώς μου ξεδιπλώνουν τους στόχους και τα όνειρα τους, για μία καλύτερη Ελλάδα.

Όμως, νιώθω πολύ μεγάλη απογοήτευση όταν παρατηρώ την αμέλεια και την καθυστέρηση του μηχανισμού του κράτους να αγκαλιάσει και να «ανθίσει» τις «Ιερές» προσπάθειες αυτών των ανθρώπων…

Σύντομα λοιπόν, μέσα από τη webtv του kalimera-arkadia.gr!

Έλλη Αρτοπούλου

2 σχόλια

  • Παναγιώτης
    Παναγιώτης Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στους ανθρώπους της ομογένειας . Όμως το νοσοκομείο έχει πολλά προβλήματα και ελλείψεις γιατρών.

  • Κατερίνα.Π
    Κατερίνα.Π Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Να ρωτήσουν εμάς τους ασθενείς πως περνάμε εκεί .Χάλια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...