Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη…νες»: Απ’ όλο τον κόσμο έτρεξαν για τον ομογενή ηθοποιό του Μπρόντγουεϊ!

«Έλλη…νες»: Απ’ όλο τον κόσμο έτρεξαν για τον ομογενή ηθοποιό του Μπρόντγουεϊ!

Μια πολύ ωραία και το πιο σημαντικό συγκινητική εμπειρία. Το Ίδρυμα «GeorgeBestCostakos» πραγματοποίησε για πρώτη φορά , τον Μαραθώνιο στην Αίγινα και για 6η φορά τον Ημιμαραθώνιο με μεγάλη συμμετοχή.


Μικροί και μεγάλοι , έδωσαν το παρών στον 3ήμερο Μαραθώνιο για την Έρευνα του Καρκίνου του Εγκεφάλου. Η οργάνωση ήταν εξαιρετική και η Αίγινα πλυμμήρισε από κόσμο που είχαν έρθει από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν αλλά και να τον παρακολουθήσουν.

Παρών , όπως κάθε φορά ήταν ο Διεθνές Γλύπτης Αρκάς Τριπολίτης Νίκος Φλώρος που είναι και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος GeorgeBestCostakosστην Νέα Υόρκη. Μίλησε στο Καλημέρα Αρκαδία συγκινημένος και είπε: «Είναι χρέος όλων μας η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή για τέτοιους σημαντικούς σκοπούς όπως είναι η Έρευνα για τον Καρκίνο του Εγκεφάλου. Πριν 6 χρόνια ο αδελφικός μου φίλος Γεώργιος Κωστάκος έφυγε από την ζωή από καρκίνο του εγκεφάλου μέσα σε ένα μήνα…Το Ίδρυμα GeorgeBestCostakos συμμετέχει ενεργά στην έρευνα για τον Καρκίνο του Εγκεφάλου. Εύχομαι σύντομα να βρεθεί λύση για αυτήν την μάστιγα των τελευταίων ετών. Πολύ σύντομα σκεφτόμαστε να διοργανώσουμε ένα Μαραθώνιο και στην Τρίπολη με σκοπό να δημιουργηθεί να δημιουργηθεί μια πτέρυγα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο , για τον Καρκίνο και ειδικότερα για το παιδικό Καρκίνο του Εγκεφάλου»

Το «Καλημέρα Αρκαδία» τιμήθηκε με πλακέτα του Ιδρύματος για το έργο που προσφέρει στηρίζοντας εθελοντικά την επικοινωνία εκδηλώσεων.

Στην τελετή βράβευσης των νικητών του Μαραθώνιου Αγώνα ένιωσα ιδιαίτερη χαρά αλλά και συγκίνηση που ο αδελφός του Γεώργιου Κωστάκου μου παρέδωσε τιμητική πλακέτα για το έργο του Καλημέρα Αρκαδία. Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα για εμάς όταν αγκαλιάζουν και επιβεβαιώνουν το έργο μας.. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά και τον Νίκο Κωστάκο αλλά και τον Νίκο Φλώρο και να τους υποσχεθώ πως θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια του Ιδρύματος.

«Το πιο συγκινητικό όμως είναι η στάση που έκανα πηγαίνοντας προς την Αγία Μαρίνα και άναψα ένα κερί στην τελευταία κατοικία του Γιώργου…Ας αναπαυθεί η ψυχή του και να ευχηθούμε όλοι να βρεθεί σύντομα το γιατρικό για τον καρκίνο του Εγκεφάλου για να σωθούν πολλοί άνθρωποι μικροί και μεγάλοι …
Ένα μεγάλο Μπράβο στον Πρόεδρο του Ελληνικού τμήματος του Ιδρύματος Νίκο Κωστάκο αδελφός του Γιώργου, για την άψογη διοργάνωση και την συνεργασία με άλλους σημαντικούς φορείς για την διεκπεραίωση του Μαραθωνίου , όπως επίσης και στην Νεκταρία Σαράντου που έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στην διοργάνωση και σε όλους που τολμάνε να προσφέρουν για το κοινό καλό όλων μας!»

Έλλη Αρτοπούλου

Δείτε αναλυτικά το άρθρο

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα:

http://www.aeginamarathon.gr/george_best_costacos_foundation_gr.html
http://www.georgecostacos.com/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...