Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μία … ανατρεπτική συνέντευξη με τον Γιώργο Καραγιάννη έρχεται αποκλειστικά στους «Ελλη…νες»!

Μία … ανατρεπτική συνέντευξη με τον Γιώργο Καραγιάννη έρχεται αποκλειστικά στους «Ελλη…νες»!
Ο γνωστός παραγωγός Γιώργος Καραγιάννης επισκέφτηκε την Τρίπολη και μίλησε αποκλειστικά στους «Ελλη…νες» και την Έλλη Αρτοπούλου. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν η μεγάλη του προσφορά για το νέο και ταυτόχρονα μεγαλύτερο μνημείο σ΄ όλη την Ευρώπη για τον Προσφυγικό Ελληνισμό!
Ένα όνειρο ζωής ήταν η υλοποίηση, ενός μνημείου για τους Έλληνες της Προσφυγιάς, στην Πλατεία Φιλικών, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια, ο γνωστός παραγωγός, Γιώργος Καραγιάννης, που μάς «γνώρισε» τον καλό Ελληνικό κινηματογράφο και κάνει όλους εμάς ακόμα υπερήφανους, έχοντας δημιουργήσει από τα πιο σύγχρονα στούντιο παραγωγής στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στα ΚΑΠΑ Studios που φιλοξενούν τις πιο γνωστές παραγωγές στην Ελλάδα.
Ένας Έλληνας που «έζησε» την προσφυγιά και τον ξεριζωμό της Σμύρνης κι όμως παρ’ όλες τις δύσκολες καταστάσεις κατάφερε να διαπρέψει επαγγελματικά και κυρίως να αποκτήσει μία πανέμορφη οικογένεια.
Ανατρεπτική και ευχάριστη η συνέντευξη με τον Γιώργο Καραγιάννη, την οικογένεια του και τον κουμπάρο και φίλο του Τάκη Βουγιουκλάκη, αδελφό της Αλίκης.
«Ως εγγονή πρόσφυγα της Μικράς Ασίας, ένιωσα μεγάλη συγκίνηση που συνάντησα αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο με την οικογένεια του, θεωρώντας τον μία ξεχωριστή προσωπικότητα. Μία προσωπικότητα τόσο οικεία απέναντι μου. Ο τρόπος επικοινωνίας αλλά και προσέγγισης αυτών των ανθρώπων είναι πάντα καλοπροαίρετη και το σημαντικό που λείπει πλέον από την κοινωνία μας είναι πως … «δεν ξεχνάνε», ξέρουν να σέβονται και να τιμούν.
«Όσες επιτυχίες κι αν γνώρισα αυτό που με κάνει να νιώθω ολοκληρωμένος και ευτυχισμένος είναι που επέστρεψα στον τόπο μου…», αυτή είναι μία φράση που δεν θα ξεχάσω αλλά και στην ερώτηση «πως κατάφερε σε τόσο δύσκολους καιρούς να καταξιωθεί», απάντησε: «Το φαί μπορεί να κάνει τα πάντα… Για να φας πρέπει να δουλέψεις σκληρά αλλά και τίμια.»
Άνθρωποι - «Διαμάντια» οι πρόσφυγες παρ’ όλο που τους ξερίζωσαν κομμάτι από τη καρδιά τους, πάντα, μα πάντα χαμογελούν και απολαμβάνουν τη ζωή με αισιοδοξία. Ανιδιοτελείς και δοτικοί. Αυτό έχει την εξήγησή του, διότι όταν στερηθείς και πονέσεις, μετά ξέρεις πως πρέπει να προσφέρεις, ενώ όταν έχεις τα πάντα, τότε όλα είναι αλλιώς..
Συγχαρητήρια στον Γιώργο Καραγιάννη. Σύντομα μια πολύ ευχάριστη και ανατρεπτική συνέντευξη μόνο μέσα από την WebTvτου kalimera-arkadia.gr!!!!»
Έλλη Αρτοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...