Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι «Έλλη...νες» στην παρουσίαση του δίσκου «Λωτοφάγοι» (εικόνες)!

Οι «Έλλη...νες» στην παρουσίαση του δίσκου «Λωτοφάγοι» (εικόνες)!
Οι «Έλλη...νες» παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του δίσκου Λωτοφάγοι των Δ. Παπαδημητρίου και Χ. Παναγιωτόπουλου, στο Public cafe, στον 5ο όροφο, του Public Συντάγματος!
Μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση με πλήθος κόσμου να την αγκαλιάζει. Ανάμεσα τους γνωστοί καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι όπως ο γνωστός στιχουργός Γιώργος Κλεφτογιώργος, o γνωστός μουσικός παραγωγός Ξενοφώντας Ραράκος(Μελωδία fm) , ο Πέτρος Κουμπλής (Δίεση) αλλά και η δική μας ραδιοφωνική παραγωγός Πένυ Δεληγιάννη (Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης), ο Μάνος Ελευθερίου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο ζωγράφος Γιάννης Ψυχοπαίδης (ο οποίος υπογράφει και το εξώφυλλο του δίσκου), η Μαρία Χούκλη, η Λίζα Δουκακάρου, η Μαρία Σαράφογλου, ο Πάνος Σόμπολος, ο Γιώργος Πρετεντέρης, ο Παύλος Τσίμας, ο Μανώλης Καψής, η Πέμυ Ζούνη, ο Μανώλης Αναγνωστάκης, η Εύα Αντωνοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Γωγώ Μπρέμπου, η Εύη Φραγκάκη, η Βάσω Ηλιοπούλου και πολλοί άλλοι.
Με πολλή συγκίνηση μίλησαν για την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος στον νέο δίσκο με τίτλο «Λωτοφάγοι».
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου συνόδευσε στο πιάνο τη Φωτεινή Δάρρα, τον Γιώργο Μαργαρίτη και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου οι οποίοι ερμήνευσαν τραγούδια του δίσκου.
Ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης ήταν ο συντονιστής της εκδήλωσης.
Στο δίσκο συμμετέχουν: Πάνος Κατσιμίχας, Γιώργος Μαργαρίτης, Ελένη Βιτάλη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φωτεινή Δάρρα, Σταμάτης Κραουνάκης, Ελευθερία Αρβανιτάκη.
«Μία εξαιρετική βραδιά, με εξαιρετικούς καλλιτέχνες και μουσικά ακούσματα με νόημα που μας άγγιξε όλους μας!»
Έλλη Αρτοπούλου
*Το φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζουμε σήμερα είναι από τον γνωστό φωτογράφο Γιάννη Κανελλόπουλο όπου ήταν παρών στην εκδήλωση και όπως πάντα και σε όλα τα μεγάλα event.

*Το κομμωτήριο Ligeri Hair Design επιμελήθηκε το χχτενισμα της Έλλης Αρτοπούλου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...