Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη…νες»: Ο 19χρονος Αρκάς που καταχειροκροτήθηκε από την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!

«Έλλη…νες»: Ο 19χρονος Αρκάς που καταχειροκροτήθηκε από την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!
Η πρώτη διαδυκτιακή εκπομπή «Έλλη…νες» για το έτος 2015, είναι γεγονός! Καλεσμένος της εκπομπής είναι ένας νέος Αρκάς που μιλάει ανοιχτά, με το θάρρος της γνώμης του και με τεκμηριωμένη άποψη, για σημαντικά θέματα που αφορούν τις εξελίξεις της Ελλάδας αλλά και του τόπου που αγαπά, την Αρκαδία!
Στόχος της εκπομπής αυτής είναι η απόδειξη πως οι νέοι έχουν άποψη για σημαντικά ζητήματα και με την τόλμη τους, αλλά και την θέλησή τους, μπορούν να καταφέρουν να επαναπροσδιορίσουν αρχικά σημαντικές «αξίες» της ζωής, της δημοκρατίας, της τιμής και της αξιοπρέπειας, για μια καλύτερη Ελλάδα του «Αύριο».
 
«Μια εξαιρετική συνέντευξη που αξίζει να παρακολουθήσετε όλοι. Ο Φίλιππος είναι δυναμικός νέος, με εξαιρετικά καλλιεργημένη προσωπικότητα, που πιστεύει στη δύναμη της φωνής της νεολαίας και πως η Ελλάδα μπορεί να «λάμψει» ξανά εάν καταφέρουμε να χτίσουμε το «είναι» μας, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όλα αυτά που δικαιούμαστε.
Ένα «λαμπρό» παράδειγμα νέου ανθρώπου που με κάνει να τολμώ να πιστέψω, πως οι «αξίες» που προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν έχουν εκμηδενιστεί ακόμα αλλά με τη νέα γενιά θα λάμψουν σύντομα!
Σύντομα λοιπόν μέσα από την Web Tv του kalimera-arkadia.gr!»
Έλλη Αρτοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...