Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη...νες»: O διάσημος σχεδιαστής μόδας Σπύρος Στεφανουδάκης συμμετέχει στην εκστρατεία «Stop Bullying»

«Έλλη...νες»: O διάσημος σχεδιαστής μόδας Σπύρος Στεφανουδάκης συμμετέχει στην εκστρατεία «Stop Bullying»

Ο Σπύρος Στεφανουδάκης, που κατακτά, σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, τον χώρο της μόδας, με μοναδικές δημιουργίες που αναδεικνύουν μέχρι τέλους... την «θηλυκότητα», κάθε γυναίκας, εξουσιάζοντας την κομψή ομορφιά, με έναν τρόπο, που μόνο εκείνος ξέρει, μάς έκανε την τιμή και φωτογραφήθηκε μαζί με τον στυλίστα Γιάννη Τράκα, αποκλειστικά στον φακό του kalimera-arkadia.gr, για τη στήριξή του στην εκστρατεία "Stop Bullying" που έχει ξεκινήσει η εκπομπή «Έλλη...νες», με την Έλλη Αρτοπούλου, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας, στο σοβαρό θέμα του εκφοβισμού, τόσο στην σχολική ηλικία, όσο και σε μεγαλύτερη.


Ο διάσημος σχεδιαστής Σπύρος Στεφανουδάκης έχει ντύσει πολλές γυναίκες από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως τη Δούκισσα Νομικού στο Dancing With The Stars 5, την Courtney Parker, Βίκυ Καγιά ,την Ελένη Φουρέιρα για τη φωτογράφιση στο νέο σχήμα με τον Παντελή Παντελίδη στο Fantasia, την Πάολα , Κατερίνα Στικούδη, Πωλίνα Χριστοδούλου, Antonella από το συγκρότημα Kings, την Κατερίνα Καινούργιου, Αντωνία Καλλιμούκου και πολλές άλλες.

Μίλησε αποκλειστικά στην Έλλη Αρτοπούλου και στην εκπομπή «Έλλη...νες» για τις νέες τάσεις της μόδας Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 αλλά και για τις γυναίκες της Αρκαδίας που θεωρεί πολύ καλοντυμένες και προσεγμένες! Η συνέντευξη θα παρουσιαστεί σύντομα μέσα από την Web Tv του kalimera-arkadia.gr!

Κάντε like στο επίσημο Fun Page Facebook Insomniac by Spiros Stefanoudakis

Eπίσημο Fun Page Facebook "Έλλη...νες" Κλικ ΕΔΩ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...