Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη…νες»: Η Βιργινία Λεούση «διαβάζει» αστρολογικά την Αρκαδία και τον Δήμαρχο Τρίπολης (vd)

«Έλλη…νες»: Η Βιργινία Λεούση «διαβάζει» αστρολογικά την Αρκαδία και τον Δήμαρχο Τρίπολης (vd)
Στην εκπομπή «Έλλη…νες» και στην Έλλη Αρτοπούλου μίλησε η διάσημη Αστρολόγος- Μελλοντολόγος, Βιργινία Λεούση, για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, αλλά κυρίως για τις εξελίξεις που αφορούν την καθημερινότητα της Αρκαδίας!


Ευδιάθετη, μίλησε και είπε πως την Τρίπολη επισκέπτεται συχνά κι έχει αγαπημένους φίλους.

Μίλησε συγκεκριμένα για τον Δήμαρχο της Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, κάνοντας αναλυτική πρόβλεψη του προσωπικού του χάρτη,  αναφέροντας –μεταξύ άλλων- ότι από το Σεπτέμβριο θα κάνει … πράγματα και θάματα και είπε πως έχει μεγάλη δυνατότητα και «πειθώ» στους ανθρώπους, καθώς και  μεγάλη αγάπη για όλους και πιο πολύ για τους συνανθρώπους του!

480987 260205957418757 118680719 n

Ακόμα μίλησε για το κομμάτι του Πολιτισμού και συγκεκριμένα για τον Αρκα Γλύπτη, Παγκοσμίου φήμης, Νίκο Φλώρο, τον οποίο τον ανάφερε ως «σεμνό άνθρωπο, παρά την αναγνωσιμότητα του σ’ όλο τον κόσμο» και προφήτεψε πως «πάλι θα ξεκινήσουμε να θέλουμε την τέχνη και τον πολιτισμό» και πως» θα αρχίσει να μην μάς νοιάζει σε πρωταρχικό ρόλο μόνο η ύλη…  διότι οι Έλληνες θα αρχίσουν να βλέπουμε την πραγματικότητα».

Για εκείνη πρωταρχικό ρόλο έχει  ανθρωπιά και δευτερεύοντα ρόλο  το χρήμα και η δόξα. Ακόμα αποκάλυψε πως ένας πολύ καλός ενεργειακός τόπος είναι η Κερασίτσα Τεγέας!

Αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία με το kalimera-arkadia.gr, με καθημερινές προβλέψεις, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του, αλλά και  για μια νέα συνεργασία με το περιοδικό NEO Magazino και τον εκδότη Βαγγέλη Χρονόπουλο.

 «Μια εξαιρετική προσωπικότητα, μ’ ένα απίστευτο χάρισμα και φίνο χαρακτήρα,  που μόνο όποιος την γνωρίσει από κοντά, μπορεί να το καταλάβει. Μία Ελληνίδα που διαπρέπει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με το χάρισμα που της έχει προσφέρει «απλόχερα» η φύση και μπορεί να το καλλιεργεί, μ’ ένα τρόπο που μόνο εκείνη γνωρίζει!

Χάρηκα ιδιαίτερα που αγάπα τον τόπο της Αρκαδίας  και αναγνωρίζει την ομορφιά της,  τόσο στην φύση, όσο και στους ανθρώπους.

Τέλος, τολμώ να πω πως είναι μία Ελληνίδα που μπορεί να δει πολύ μπροστά το μέλλον αλλά πάντα με θετική προσέγγιση … διότι πώς θα χτιστεί το μέλλον σίγουρα παίζει ρόλο το πώς θα το ονειρευτούμε εμείς. Εάν το φανταστούμε μαύρο, τότε να είστε σίγουροι πως θα έρθει το «σκοτεινό»… εάν όμως το φανταστούμε «φωτεινό», όπως το μοναδικό χρυσαφί χρώμα του ήλιου της Ελλάδας,  τότε σίγουρα θα «λάμψουμε»! Στα καλύτερα, λοιπόν, για όλους μας !!!»

To χτένισμα της Έλλης Αρτοπούλου επιμελήθηκε το κομμωτήριο Ligeri Hair Design (Κάντε like στο επίσημο Fun Page).

Επισκεφτείτε το επίσημο site http://www.virginialeousi.com/

Επίσημο Fun Page Έλλη…νες ΚΛΙΚ Εδώ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...