Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη…νες»: Γνωστή εταιρεία, με ρίζες… Αρκαδικές, πλήρωσε το προσωπικό στην ώρα του και με μετρητά!

«Έλλη…νες»: Γνωστή εταιρεία, με ρίζες… Αρκαδικές, πλήρωσε το προσωπικό στην ώρα του και με μετρητά!
Η γνωστή αλλά και καθιερωμένη Ελληνική εταιρεία ρούχων και εσωρούχων DIMA S.A., έδειξε και υπέδειξε το σωστό παράδειγμα στους εργαζόμενους του,  με πληρωμή του μηνιαίου μισθού στην ώρα τους και χωρίς… καμία καθυστέρηση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πλήρωσε και σε μετρητά, για να μην ταλαιπωρούνται οι εργαζόμενοι στα ATM’s.


Με… «Αρκαδικές» ρίζες η οικογένεια Πέτσα , η οποία πρόσφατα τίμησε την πόλη της Τρίπολης, με ένα νέο κατάστημα, σε κεντρικό σημείο,  με ρούχα και εσώρουχα μοναδικής ποιότητας , εξαιρετικής αισθητικής, αλλά το πιο σημαντικό, σε απίστευτες ανταγωνιστικές τιμές και προσιτά σε όλους μας, λόγω και της παραγωγής τους στην Ελλάδα.
11694131 989614484416052 657526597 n
«Είναι τιμή μου να φιλοξενώ στους «Έλλη…νες» ανθρώπους που έχουν να δώσουν σωστό παράδειγμα για τον τρόπο σεβασμού και συμπεριφοράς, ειδικά σε τόσο δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές που ζούμε όλοι οι Έλληνες.

Νιώθω υπερήφανη που η εταιρεία αυτή τιμά και σηκώνει στις πλάτες της… την Ελληνική σημαία και συνεχίζει να υπάρχει στην Ελλάδα, με εργοστάσιο παραγωγής Ελληνικών προϊόντων, να τιμά την υψηλή ποιότητα με σεβασμό στον καταναλωτή , να δίνει τη δυνατότητα εργασίας σε πολλούς  Έλληνες αλλά και να ισχυροποιεί το προσωπικό του με αντίτιμο το σεβασμό και  με πράξη την αμοιβή και να μην γυρίζει την πλάτη, στους ανθρώπους, όπως άλλες…  ισχυρές επιχειρήσεις… που πράττουν το αντίθετο, με δικαιολογία το κλείσιμο των τραπεζών.

Τέλος, χαίρομαι ακόμα πιο πολύ, όταν πίσω από αυτές τις παραδειγματικές πράξεις, βρίσκεται ένα όνομα με Αρκαδικές ρίζες. Οι Αρκάδες είμαστε πάντα «άνθρωποι» με αίσθημα ευθύνης και αξιοπρέπειας και με στόχο το εξής απλό…  να παραμείνουμε ενωμένοι και αγαπημένοι για μια πιο ισχυρή Ελλάδα, που σύντομα θα λάμψει πάλι όπως της αξίζει!»

Έλλη Αρτοπούλου
Fun Page Facebook: ΈλληΑρτοπούλου Έλληνες

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...