Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βραδιά «όνειρο» στον Νίκο Βέρτη με ΝΕΟ Magazino και Καλημέρα Αρκαδία! (εικόνες – βίντεο)

Βραδιά «όνειρο» στον Νίκο Βέρτη με ΝΕΟ Magazino και Καλημέρα Αρκαδία! (εικόνες – βίντεο)
Μια υπέροχη βραδιά, με παρέα καλούς φίλους και συνεργάτες, εξελίχθηκε το Σάββατο, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με μοναδικές στιγμές διασκέδασης, στο γνωστό παραλιακό κέντρο «Ακρωτήρι», όπου τραγουδάει, με μεγάλη επιτυχία, ο Νίκος Βέρτης. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία και της διάσημης μουσικής παραγωγού και Dj, Ράνιας Κωστάκη, η οποία ξεσήκωσε στους ρυθμούς των μουσικών της επιλογών, όλους τους θαμώνες του μαγαζιού!

Στην παρέα ήταν ο επιχειρηματίας και εκδότης του γνωστού περιοδικού των διασήμων «ΝΕΟ Μagazino» Βαγγέλης Χρονόπουλος, η Ηλιάνα Δημότση (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και επικοινωνίας του περιοδικού), η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, επικοινωνιολόγος και από τις ωραιότερες ραδιοφωνικές φωνές Πένυ Δεληγιάννη, ο κομμωτής των επωνύμων Γιώργος Μπλέκος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και καλούς φίλους, η γνωστή στυλίστρια των επωνύμων, με καταγωγή από την Αρκαδία, Κατερίνα Ανδρικοπούλου, μαζί με τη συνεργάτη της Δέσποινα Κολιού, την οποία συνόδευε ο σύντροφός της, Διευθυντής θεάτρου, Δημήτρης Φωτόπουλος και η Έλλη Αρτοπούλου από το kalimera-arkadia.gr.

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Βέρτης έχει φιλοξενηθεί σε εξώφυλλο του ΝΕΟ Μagazino, το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει και χθες το πήρε στα χέρια του, το διάβασε και το υπέγραψε.

Πολύ χαμογελαστός και ευδιάθετος, μιλώντας με τον Βαγγέλη Χρονόπουλο και την Έλλη Αρτοπούλου, είπε πως: «Η Πελοπόννησος είναι μια ωραία περιοχή της Ελλάδας», που του αρέσει να επισκέπτεται και σύντομα κάτι NEO… ετοιμάζει στην Καλαμάτα, όπου είναι μια πόλη - σταθμός, για εκείνον, διότι στην αρχή της καριέρας του είχε τραγουδήσει (και) εκεί!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...