Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκαλυπτική Σάσα Μπάστα: «Άνδρας των ονείρων μου είναι ο Βαλεντίνο»! (vd)

Αποκαλυπτική Σάσα Μπάστα: «Άνδρας των ονείρων μου είναι ο Βαλεντίνο»! (vd)
Κατάθεση ψυχής έκανε στους «Έλλη...νες» και στην Έλλη Αρτοπούλου η εκρηκτική Σάσα Μπάστα, σε μία συνέντευξη, διαφορετική από τις άλλες που σίγουρα θα ... συζητηθεί!
Η Σάσα Μπάστα μίλησε στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία», αμέσως μετά το τέλος της Live εμφάνισής της στο Elite της Καλαμάτας και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις της Έλλης Αρτοπούλου.
Αρχικά, είπε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγε την Καλαμάτα, ενώ –όπως αποκάλυψε- έρχεται συχνά και στην Τρίπολη για να ... ηρεμήσει μακριά από την Αθήνα.
Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη συνεργασία της με τον «δικό μας» Dj Kampi, τον Αρκά Παναγιώτη Καμπισιούλη ο οποίος είναι σπάνιος επαγγελματίας στον χώρο της μουσικής, για τον οποίο λέει ότι την ... ανέχεται και την καταλαβαίνει απόλυτα. «Είναι και ο ψυχολόγος μου, του λέω τα πάντα, βρίσκουμε μαζί λύσεις κι αυτός είναι ο λόγος που έρχομαι τόσο συχνά στην Τρίπολη» τονίζει η Σάσα Μπάστα.

1779345 853007491429011 3327013139035818774 n

Για το Σεπτέμβριο, έρχεται το νέο της τραγούδι και μία συνεργασία - έκπληξη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.
Κάλεσε τον κόσμο να χαμογελάει σαν να είναι η τελευταία μέρα και υπογραμμίζει ότι σημασία και αξία έχουν οι άνθρωποι και οι στιγμές.
Στο τέλος της συνέντευξης, αναφέρθηκε στην έννοια της ευτυχίας και είπε ότι για εκείνη, αυτή η λέξη έχει ένα όνομα, «Βαλεντίνο». «Επειδή είναι η πρώτη φορά, που κάνω σχέση και συγκατοικούμε, καθόμουν και σκεπτόμουν ποιος είναι ο άνδρας των ονείρων μου, ο Βαλεντίνος έχει τα πάντα και πολλά παραπάνω» λέει η ερωτευμένη νεαρή τραγουδίστρια, χωρίς κανένα δισταγμό!
Τέλος, για το «Καλημέρα Αρκαδία» ευχήθηκε πάντα επιτυχίες και να παραμείνει Νο1!
 
«Η Σάσα είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και εξαιρετική επαγγελματίας. Η ομορφιά πηγάζει από μέσα της και ολοκληρώνεται με την απίστευτη ομορφιά και το καλλίγραμμο κορμί της.
Στενός συνεργάτης της, ο Αρκάς DJ Kampi, ο γνωστός σε όλους μας Τάκης Καμπισιούλης, για τον οποίο μόνο τα καλύτερα θα μπορούσα να εκφράσω, τόσο για την προσωπικότητά του, όσο και την επί τόσα χρόνια επιτυχημένη πορεία του, στο χώρο της μουσικής.
Χαίρομαι λοιπόν ιδιαίτερα στους «Έλλη...νες» να φιλοξενώ νέους που παρά την αναγνωσιμότητά τους, είναι απλοί και προσιτοί ,μα πάνω απ’ όλα όμορφοι άνθρωποι.»
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...