Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκάλυψη… «Χρυσής» συνεργασίας της Nadia Bele με τον Παγκοσμίου φήμης Γλύπτη Νίκο Φλώρο!

Αποκάλυψη…  «Χρυσής» συνεργασίας της Nadia Bele με τον Παγκοσμίου φήμης Γλύπτη Νίκο Φλώρο!
Η διάσημη δημιουργός, εικαστικού κοσμήματος που μονοπωλεί… με τις μοναδικές της δημιουργίες, το χώρο της Showbiz, με καταγωγή από την Αρκαδία, Nadia Bele, φιλοξενείται, κάνοντας «Χρυσό» ποδαρικό … στο νέο κύκλο εκπομπών «Έλλη…νες», με την Έλλη Αρτοπούλου στη Web Tv του kalimera-arkadia.gr!

12212112 878922205536404 2019585509 n

Άκρως … αποκαλυπτική και ανατρεπτική, μιλάει για όλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όπου τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο μοναδικό και με απίστευτη θέα “Dinner in the Sky”, 50 μέτρα πάνω από την γη…  (Τεχνόπολις - Γκάζι), μια επιθυμία δική της, που οι «Έλλη…νες» πραγματοποίησαν! Το “Dinner in the Sky” μάς δίνει ραντεβού πλέον τον νέο χρόνο με πολλές εκπλήξεις στον… ουρανό, με μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις και με ανεπανάληπτη θέα!!!

Η Nadia Bele δήλωσε υπερήφανη για την καταγωγή της, από την Αρκαδία, την οποίακαι επισκέπτεται, όταν βρει ευκαιρία και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και ειδικά για τα καλοκαίρια που περνούσε με την γιαγιά της αλλά και για το πρώτο της κόσμημα που ήταν ένα κολιέ, σε ηλικία 3,5 χρονών, αλλά και σκουλαρίκια που τα έλεγε «λιλίκια», φτιαγμένα από αληθινά κεράσια!

Στην Wind μπορείς & εσύ να πληρώσεις ΔΕΗ & Hellas Direct!
- www.kalimera-arkadia.gr

Ένα χρυσό κόσμημα και μοναδική δημιουργία εμπνευσμένο για τους «Έλλη…νες» και την Έλλη Αρτοπούλου που προκάλεσε έκπληξη στην παρουσιάστρια και πολύ συγκίνηση λόγω των χαρακτηριστικών που τού έδωσε η δημιουργός, συνοδευόμενο με πολλές ευχές για καλή τύχη και επιτυχία στον νέο κύκλο των εκπομπών αλλά και "καλή υγεία".

IMG 2057

Πηγή έμπνευσης συναισθημάτων θεωρεί οτιδήποτε έχει σχέση με την τέχνη, τα ταξίδια που την "γεμίζουν" με όμορφα συναισθήματα και ενέργεια για τη δημιουργία κοσμημάτων!

«Διαμάντι» αποκάλυψε πως θέλει να είναι ο άντρας της ζωής της και συγκεκριμένα αντίστοιχα των διαμαντιών που φτιάχνει σε … ανθρώπινη μορφή! Συγκεκριμένα, είπε πως μόνο τότε θα φτιάξει και το δικό της μονόπετρο!
 
Ενώνει με τις δημιουργίες της πολλούς ανθρώπους για μια ζωή και έχει δημιουργήσει το χαρακτηριστικό κόσμημα «Μάτι» που το τιμούν πολλές γυναίκες και αυτό την χαροποιεί ιδιαίτερα!
 o gluptis nikos floros tima ton el gkreko sti rosia
Εξιστορεί το πώς «έδεσε» καλλιτεχνικά για την δημιουργία ενός μοναδικού κοσμήματος, που εμπνεύστηκε ο Παγκοσμίου φήμης Γλύπτης Νίκος Φλώρος, «για την ανιδιοτελή αγάπη μιας γυναίκας προς ένα παιδί», φορτισμένο με πολύ θετική ενέργεια, ενός Σταυρού τον οποίο σχεδιάστηκε για την γνωστή επικοινωνιολόγο-ραδιοφωνική παραγωγό κα Πένυ Δελληγιάννη η οποία έγινε Νονά και βάπτισε τον νεοφώτιστο Σπήλιο. Ο Νίκος Φλώρος  εμπιστεύτηκε την Nadia Bele και εκείνη έδωσε το «σώμα» σε αυτόν τον ιδιαίτερο Σταυρό, αποκαλύπτοντας το Δέος που ένιωθε δημιουργώντας για να τον κατασκευάσει.

 stauros

Τέλος , εξιστορεί την κινηματογραφική παράδοση του κοσμήματος σε ένα μέρος της Ελλάδας και παραδίδει σε όλους σας τις ευχές της.

Κάντε Like Fun Page NadiaBele (εικαστικό κόσμημα)

«Καλώς σας βρήκα, λοιπόν! Πόσο ευτυχία νιώθω που στην 1η εκπομπή φιλοξενώ μια τόσο «Ιερή» συνεργασία δύο Αρκάδων! Αυτό αποδεικνύει την μεγαλοπρέπεια και τον σεβασμό κοινών τόπων και αξιών με ένα χρυσό αποτέλεσμα που θα αφήσει την δική του ιστορία!

Η Nadia Bele πάντα κοσμεί τις γυναίκες με το πιο κομψό φινίρισμα της εμφάνισης, με τα μοναδικά της κοσμήματα! Χέρια από χρυσό, με Αρκαδικές ρίζες! Δυναμική, δημιουργική, με λεπτούς τρόπους & με μοναδικό προσωπικό στυλ που θυμίζει γυναίκα από την Πόλη!

Με τίμησε ιδιαίτερα με το μοναδικό δώρο που μου χάρισε, με εξέπληξε και με συγκίνησε για την μοναδικότητα του! Θα την τιμήσω κι εγώ λοιπόν κρατώντας ως λογότυπο της εκπομπής αλλά και ως φυλαχτό από καρδιάς της!

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον γνωστό σε όλους μας Αρκά Σκηνοθέτη Γεράσιμο Βάκρο που χωρίς την δική του φιλική συμμετοχή , για αυτό το συγκεκριμένο γύρισμα 50 μέτρα πάνω από την γη , με δυνατό ήχο από τις πρόβες του αγαπημένου μας Χαρούλη, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί! Επίσης, υποκλίνομαι στην τόσο ζεστή & ανθρώπινη φιλοξενία από τους δύο δυναμικούς επιχειρηματίες τον κο Παπαδόπουλο & τον κο Σπίνο όπου τόλμησαν εν καιρό κρίσης, να επενδύσουν σε κάτι τόσο μοναδικό και να μας δίνεται η δυνατότητα να απολάυσουμε ένα Δείπνο στον Ουρανό με μαγευτική θέα και να ζήσουμε μοναδικές γευστικές στιγμές, απολαμβάνοντας την πιο γοητευτική θέα της πόλης!Σύντομα , κοντά μας στους... "Έλλη...νες"!

Σάς ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τις ευχές στο νέο ξεκίνημα & σάς υπόσχομαι πως τα καλύτερα μόλις ξεκίνησαν στους δικούς μας «Έλλη…νες».

Έλλη Αρτοπούλου

Πως θα αποκτήσετε ασφαλές μαύρισμα σε 5 λεπτά με την τεχνική Solarium;
- www.kalimera-arkadia.gr


Fun Page ‘Ελλη Αρτοπούλου Έλληνες

YouTube Έλλη Αρτοπούλου

Instragram elli.artopoulou

Μπες και εσύ στην ομάδα του Instragram με #Εlli…nes #Έλλη…νες  

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...