Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«TραγούδΑ.Μ.Ε.Α.πό ψηλά» - 28 φωνές για τους ανθρώπους με αναπηρίες (vd)

«TραγούδΑ.Μ.Ε.Α.πό ψηλά» - 28 φωνές για τους ανθρώπους με αναπηρίες (vd)
Αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρία είναι η σημερινή μέρα (3 Δεκεμβρίου). Το δικό τους μουσικό μήνυμα στέλνουν 28 φωνές που ερμήνευσαν το τραγούδι “TραγούδΑ.Μ.Ε.Α.πό ψηλά” που είναι ένα εγχείρημα αφιλοκερδούς συνεργασίας αφιερωμένο στους ανθρώπους με αναπηρίες (Α.μεΑ.).
Το τραγούδι είναι του Συμεών Μαϊστρέλη και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ζωντανά στις 2 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης.
Σε αυτό ερμήνευσαν οι :
Γεράσιμος Ανδρεάτος Χρήστος Καρνάβας
Φαίη Μάτσου Δημήτρης Ζάμαρος
Στέλλα Κονιτοπούλου Γιώργος Σαμπαριώτης
Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης Βούλα Ρεφενέ
Μαρία Παπαγεωργίου Γιολάθη Πουλημένου
Κατερίνα Αδάμ Σοφία Μητρούλια
Βασίλης Παναγιωτίδης Θοδώρα Αγγελή
Κωνσταντίνος Τσιμούρης Παναγιώτης Μαϊστρέλης
Δήμητρα Δημητρακοπούλου Νίκος Μουσαγέας
Πάρης Κυμιωνής Ευαγγελία Μαναβίδου
Χάρης Πανόπουλος Χρήστος Βερώνης
Δέσποινα Πανοπούλου Χρήστος Χριστόπουλος
Μιχάλης Στέφος Θανάσης Ισαακίδης
Ανδρέας Κολίσογλου Συμεών Μαϊστρέλης
Έπαιξαν οι μουσικοί : Χρήστος Καρνάβας (πιάνο), Γιάννης Ζήκος (κιθάρες), Γιώργος Χαρωνιτάκης (Τύμπανα), Γιώργος Χαρωνιτάκης (Τύμπανα).
 
Για τις ανάγκες του βίντεο υπήρξε φιλική συμμετοχή της Εύας Τσατσαράγκου (EVA DANCE ACADEMY) και μελών του τμήματος ΑμεΑ Πετρούπολης, ενώ το μοντάζ έγινε από τον Γιάννη Μοσχοβάκη (BEST OF THE BEST IN GREECE).
Πανελλαδικά το τραγούδι ακούσθηκε για πρώτη φορά στις 3/12/15 από το Κανάλι ΈΝΑ του Πειραιά στους 90,4 στην εκπομπή “ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ” του Ανδρέα Ρηγόπουλου.
 
ΤραγουδΑΜΕ Από ψηλά για εσάς ... με τα "Χρύσα φτερά", που με την δύναμη σας, κάνετε τον ήλιο να χαμογελά! Για εσάς που μάς δίνεται την ευκαιρία να πιστέψουμε στη δύναμη των «θέλω» της ψυχής και της καρδιάς μας!
Παγκόσμια ημέρα ΆΜΕΑ, σήμερα, φίλοι μου, αφιερωμένη σ’ αυτούς τους σπάνιους ανθρώπους, άλλα και σε εκείνους που είναι δίπλα τους, με αγάπη και αφοσίωση!
Θέλω να ευχαριστήσω πολυ όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες στο τραγούδι και ιδιαίτερα τον σπηλαιολόγο και μέλος του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου κύριο Στέλιο Κολίσογλου (με σημαντικές ανακαλύψεις και στην Αρκαδία, δείτε ΕΔΩ) ο οποίος αναγνώρισε την ευαισθησία μας στο «Καλημέρα Αρκαδία» και μάς έστειλε σε αποκλειστικότητα το νέο συγκινητικό τραγούδι. Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω και να κάνετε share στο προφίλ σας, για την εξάπλωση της ευαισθησίας μας, για την ημέρα αυτή.
Τέλος, θέλω να σάς εκφράσω την αγάπη μου για όλους εσάς που πορεύεστε σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή με ταπεινότητα, προσφέρετε για το καλό και δίνετε απλόχερα το χαμόγελο σας για να καταφέρει ο κόσμος να απολαύσει τον χρυσαφένιο ήλιο της Ελλάδας μας!
Να είστε βέβαιοι πως σύντομα, μα πολύ σύντομα όλοι Έλληνες θα βγουν από αυτήν τη άνιση μάχη και η Ελλάδα πάλι θα λάμψει!
Έλλη Αρτοπούλου

Facebook ΈλληΑρτοπούλουΈλληνες

Instragram elli.artopoulou- www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Συμεών Μαϊστρέλης
    Συμεών Μαϊστρέλης Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 08:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που δώσατε στον κόσμο της Αρκαδίας και όχι μόνο........το τραγούδι μας...Μια διόρθωση θα ήθελα να κάνω στους μουσικούς δεν έχει μπεί το όνομα Ταμπάκη Αχιλλέας (μπάσο)......Ευχαριστώ για όλα εκ μέρους όλων.............

  • Αναγνώστης
    Αναγνώστης Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ Έλλη για το θέμα σου!!
    Χίλια ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρώπους που έφτιαξαν αυτό το τραγούδι!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...