Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη…νες»:#ΔωρεάΧωρίςΌνομα… #ΧαμόγελαΚαρδιάς!!!Εσύ;;;

«Έλλη…νες»:#ΔωρεάΧωρίςΌνομα… #ΧαμόγελαΚαρδιάς!!!Εσύ;;;
«Αυτές τις ημέρες όλοι νιώθουμε την ανάγκη της προσφοράς σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Η Ελλάδα μας… δίνει τον δικό της αγώνα & οι Έλληνες είναι οι πραγματικοί ήρωες σε μια περίοδο που θα περάσει στην Σύγχρονη Ιστορία αυτής της χώρας.
 
Ο οικονομικός πόλεμος, γέννησε τρομακτικές ανάγκες επιβίωσης, σε έναν τόσο πνευματικά πλούσιο λαό. Το Καλημέρα Αρκαδία πάντα δίπλα στους συνανθρώπους, δημιούργησε μια νέα ιδέα προσφοράς με στόχο την προστασία και την στήριξη ανθρώπων για επιβίωση στην
καθημερινότητα τους.
give freely
Οι «Έλλη…νες» με την Έλλη Αρτοπούλου θέλοντας να τιμήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους , προτείνει πως μπορούμε όλοι μας τόσο τις γιορτινές μέρες όσο και το υπόλοιπο καιρό να στεκόμαστε σαν σκιά δίπλα σε ανθρώπους με ανάγκες καθημερινότητες επιβίωσης.
 

 

«Είναι γνωστό πλέον πως η αγάπη μου είναι μεγάλη για τα παιδιά αλλά και τους ανθρώπους που δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να εργαστούν και στερούνται τα απαραίτητα, αλλά και για αυτούς που στερούνται την εργασία λόγω της ανεργίας. Αγγίζει την ψυχή μου, για έναν απλό λόγο…σκέφτομαι εάν εγώ ήμουν στην δική τους θέση τι θα έκανα; Πως θα ένιωθα;…

Από την εμπειρία μου γνωρίζω πως πολλοί άνθρωποι έχουν αποφασίσει να μην είναι ευαίσθητοι… Δεν το κρίνω, απλά το αναφέρω.Ίσως από τακοινωνικά παράλογα δρώμενα και την ανάγκη να προστατέψουν τον εαυτό τους, ίσως λόγο κάποιον γεγονότων στην ζωή τους και ίσως το πιο σημαντικό, δεν έχουν λάβει την αγάπη που τους αναλογεί ή προσπαθώντας να πράξουν για καλό έχουν πληγωθεί. Ως αποτέλεσμα λοιπόν, να έχουν αναπτύξει χοντρό δέρμα για να μην πληγωθούν ξανά. Αλλά πληρώνουν ένα βαρύ τίμημα . Κανείς δεν μπορεί να τους πληγώσει αλλά και κανείς δεν μπορεί να τους κάνει ευτυχισμένους… Ενώ μπορούν! Όλοι μπορούμε μοιράζοντας απλόχερα και από καρδιάς χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα να νιώσουμε με την συμμετοχή μας για το καλό, ενεργό στήριγμα της κοινωνίας και να δώσουμε πολλά-πολλά χαμόγελα! 
 
Ακριβώς όμως για αυτό τον λόγο πρέπει να βάλουμε πείσμα, να ήμαστε ευτυχισμένοι!!! Ένας απλός τρόπος είναι να προσφέρουμε απλόχερα #ΧαμόγελαΚαρδιάς με μια #Δωρεά ΧωρίςΌνομα σε κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη!!!
 
Κάντε την δική σας Δωρεά με ότι ο καθένας μπορεί! Στείλτε:
  • Τρόφιμα σε μια οικογένεια
  • Πετρέλαιο
  • Αφήστε μια σακούλα με είδη ρουχισμού διακριτικά στην πόρτα τους
  • Φαγητό ημέρας από ένα εστιατόριο
  • Φάρμακα
 
...και όλα αυτά χωρίς ποτέ o λήπτης να μάθει ποιος είστε! Ανώνυμα!
 
*Μπορείτε να πάτε σε μία επιχείρηση να πληρώσετε τα ψώνια που έχετε επιλέξει για κάποιον που γνωρίζετε πως έχει ανάγκη και η επιχείρηση να τα πάει στην πόρτα του λέγοντας πως αυτό είναι μια ανώνυμη προσφορά αγάπης από έναν συνάνθρωπο!!!
2015 12 18 09.44.09
 
Να θυμάστε πως η Ζωή σου επιστρέφεις ότι δίνεις…. Το καλό επιστρέφετε απλόχερα! Πιστέψτε με! Το πιο σημαντικό είναι το συναίσθημα που θα νιώσετε μετά από μια πράξη αγάπης ανεξάρτητα κόστους. Ανεξάρτητα το πώς θα το αντιληφθεί ο λήπτης…. Άλλωστε τα πιο όμορφα δεν κοστίζουν… απλά αξίζουν!!!
 
Χρόνια Πολλά σε όλους με Υγεία & Πολλά – πολλά χαμόγελα καρδιάς!
 

 

*Το μακιγιάζ της Έλλης Αρτοπούλου έχει επιμεληθεί η Natalia Kozevko (Natalia Nails &Beauty Salon)

 


Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...